Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak masz dobry wynik to super i można otwierać szampana i się mocno uspokoić w ciąży. Gorzej masz ryzyko pośrednie czy wysokie typu 1: 100 co oznacza że takie jest prawdopodobieństwo ... I wtedy są nerwy.... A tak na prawdę wynik 1:2 oznacza 50%że dziecko będzie chore i na 50% że idealnie zdrowe...Uee Xd czyli tylko stresujące badanie
Bo to było do końca 2020 i budżet już został wyczerpanyA czemu gyncentrum nieaktualne? Też miałam tą opcję czy by się tam umówić, a o Bytomiu nie słyszałam, muszę zerknąć
Ja mam też z USG na 20.10Tak. Ja mam jeden z OM 22.10.2021 i drugi z USG 20.10.2021.
Aha, a u Sadowskich i w sigmie jest możliwość wykonania na NFZ czy jak to wyglada, kurcze w Sante clinic albo w angeliusie chyba mieli te europejskie dotacje, muszę pooglądaćBo to było do końca 2020 i budżet już został wyczerpany
znow mysle o zamknietym watku jak juz nas najdzie ochota na wrzucanie sobie fotek w ciazy, sesji ciazowych i noworodkow;p