Ironka
Fanka BB :)
Tak. Ja mam jeden z OM 22.10.2021 i drugi z USG 20.10.2021.Macie w karcie ciąży wpisany termin porodu? Ciekawa jestestem kiedy się to ustala![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak. Ja mam jeden z OM 22.10.2021 i drugi z USG 20.10.2021.Macie w karcie ciąży wpisany termin porodu? Ciekawa jestestem kiedy się to ustala![]()
A czemu gyncentrum nieaktualne? Też miałam tą opcję czy by się tam umówić, a o Bytomiu nie słyszałam, muszę zerknąćMi podał
Gymcentrum Katowice - już nie aktualne
Klinika sadowskich
Sigma Bi Bytom jeśli dobrze przeczytałam.
tez masz niskie ;p ale chyba lepiej w te strone niz w druga zwlaszcza w ciazy. Wysokie cisnienie moze swiadczyc o gestosie a wtedy robi sie nie fajnie.Mam 110/68, puls 73, to dobrze?![]()
To chyba faktycznie stres u lekarza. Kurna, faktycznie masz niskie cisnienie
Ja idę na pappa i usg prenatalne i w sumie tez jestem zielonaDziwczyny a pappa to poza wadami to daje jakies inne bonusy? np plec dziecka czy co? Bo mam isc na pappe i beta hcg krypto
i nie wiem
Usg to miałam Xd ale poprzedni lekarz żadnych pappa mi nie kazał robić hyhyJa idę na pappa i usg prenatalne i w sumie tez jestem zielona![]()
Uee Xd czyli tylko stresujące badanieTest PAPP-A to jedno z nieinwazyjnych badańprenatalnych, które służy do określenia ryzyka wystąpienia wad genetycznych u płodu w I trymestrze ciąży. Należą do nich zespoły: Downa, Patau i Edwardsa. Płci nie określa