reklama
meraja
Fanka BB :)
dziewczyny, myślicie że to możliwe, że już u mnie w 11 tc widać lekki brzuszek? Raczej nic nie przytyłam od momentu zajścia w ciążę, nie ważę się co prawda codziennie ale zawsze waga mi się waha o te kilkaset gramów. Jestem szczupła i dość wysportowana bo sporo ćwiczyłam cardio i jogi przed ciążą, teraz z kolei ćwiczę tylko jogę, bez ćwiczeń na brzuch oczywiście. Zastanawiam się jednak czy to np tłuszczyk od niecwiczenia na brzuch mi się zrobił czy już lekki brzuszek ciążowy?
Skoro jesteś szczupła, to obstawiam ze to brzuszek ciążowy powoli się pokazuje [emoji4]
Mooni89
Jak miałaś płaski brzuszek to może być widać, ja w pierwszej ciąży też szybciej miałam brzuch niż w drugiej czy teraz w trzeciejdziewczyny, myślicie że to możliwe, że już u mnie w 11 tc widać lekki brzuszek? Raczej nic nie przytyłam od momentu zajścia w ciążę, nie ważę się co prawda codziennie ale zawsze waga mi się waha o te kilkaset gramów. Jestem szczupła i dość wysportowana bo sporo ćwiczyłam cardio i jogi przed ciążą, teraz z kolei ćwiczę tylko jogę, bez ćwiczeń na brzuch oczywiście. Zastanawiam się jednak czy to np tłuszczyk od niecwiczenia na brzuch mi się zrobił czy już lekki brzuszek ciążowy?
_Katharsis_
A ja mam wrażenie że w trzeciej mi brzuch szybciej wywaliło początek 3 miesiąca a ja już w swoje jeansy się nie zmieściłamJak miałaś płaski brzuszek to może być widać, ja w pierwszej ciąży też szybciej miałam brzuch niż w drugiej czy teraz w trzeciej
Mooni89
Tak, zaraz przy założeniu karty, jak serduszko było widoczne, mam dwie datyMacie w karcie ciąży wpisany termin porodu? Ciekawa jestestem kiedy się to ustala
Załączniki
Mooni89
Taka natura, każda kobieta pewnie ma to inaczej, ja przed druga ciąża ważyłam 46kg a brzuszek lekki miałam widoczny zanim zaszlam, teraz mam 64kg a też startowałam z brzucholem, więc pewnie temu u mnie tego tak od razu nie widać, bo tylko w pierwszej ciąży byłam płaskaA ja mam wrażenie że w trzeciej mi brzuch szybciej wywaliło początek 3 miesiąca a ja już w swoje jeansy się nie zmieściłam
AsiaaaT
Ja mam na karcie ciążowej dwa miejsca na to - jedno wypełnione już na pierwszej wizycie, drugie podejrzewam że wypełnia lekarz po usg ok. 12 tyg. określając wiek ciąży, ale mogę się mylićMacie w karcie ciąży wpisany termin porodu? Ciekawa jestestem kiedy się to ustala
AsiaaaT
Widzę, ze masz kartkę z PBKM? Co myślisz na ten temat?Tak, zaraz przy założeniu karty, jak serduszko było widoczne, mam dwie daty
reklama
nikka13
U mnie to samo fajna pamiątka te zdjęcia 3d, takie słodkie glutki te dzieciaczki na zdjęciach 3dMój ginekolog sam z siebie przełączał na USG 3D na każdej wizycie i robił mi zdjęcia dziecka jak już była większa. Nic za to więcej nie płaciłam