reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2021

reklama
dziewczyny, myślicie że to możliwe, że już u mnie w 11 tc widać lekki brzuszek? Raczej nic nie przytyłam od momentu zajścia w ciążę, nie ważę się co prawda codziennie ale zawsze waga mi się waha o te kilkaset gramów. Jestem szczupła i dość wysportowana bo sporo ćwiczyłam cardio i jogi przed ciążą, teraz z kolei ćwiczę tylko jogę, bez ćwiczeń na brzuch oczywiście. Zastanawiam się jednak czy to np tłuszczyk od niecwiczenia na brzuch mi się zrobił czy już lekki brzuszek ciążowy? :p

Skoro jesteś szczupła, to obstawiam ze to brzuszek ciążowy powoli się pokazuje [emoji4]

dziewczyny, myślicie że to możliwe, że już u mnie w 11 tc widać lekki brzuszek? Raczej nic nie przytyłam od momentu zajścia w ciążę, nie ważę się co prawda codziennie ale zawsze waga mi się waha o te kilkaset gramów. Jestem szczupła i dość wysportowana bo sporo ćwiczyłam cardio i jogi przed ciążą, teraz z kolei ćwiczę tylko jogę, bez ćwiczeń na brzuch oczywiście. Zastanawiam się jednak czy to np tłuszczyk od niecwiczenia na brzuch mi się zrobił czy już lekki brzuszek ciążowy? :p
Jak miałaś płaski brzuszek to może być widać, ja w pierwszej ciąży też szybciej miałam brzuch niż w drugiej czy teraz w trzeciej

Macie w karcie ciąży wpisany termin porodu? Ciekawa jestestem kiedy się to ustala 🤔
Tak, zaraz przy założeniu karty, jak serduszko było widoczne, mam dwie daty

Załączniki

• IMG_20210319_095313.jpg
    IMG_20210319_095313.jpg
    970,5 KB · Wyświetleń: 82
A ja mam wrażenie że w trzeciej mi brzuch szybciej wywaliło 🙈 początek 3 miesiąca a ja już w swoje jeansy się nie zmieściłam
Taka natura, każda kobieta pewnie ma to inaczej, ja przed druga ciąża ważyłam 46kg a brzuszek lekki miałam widoczny zanim zaszlam, teraz mam 64kg a też startowałam z brzucholem, więc pewnie temu u mnie tego tak od razu nie widać, bo tylko w pierwszej ciąży byłam płaska 😉

reklama
Do góry