reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2021

@PierwszaFasolka2020 wszystko będzie dobrze zobaczysz 😀 korzystaj z dobrego samopoczucia, ja na początku dobrze się czułam, potem się pochwaliłam i bach mdłości mnie dopadły i zmęczenie takie że hoho 😀
@n1k43et oj tak, buzia mu się nie zamyka 😂
@JuLa? Ja myslalam żeby kupić dzieciom koszulki z napisami np. Awansowałem na starszego brata, i zobaczyć czy rodzinka się skapnie o co kaman 😂
Fajny pomysł z koszulkami :) Tylko córka jest od dawna starszą siostrą i nie byłam pewna co tam napisać ;))) Zamiast smoczka Taja wielkanocna zabawka mi się podoba do jajeczka :))

Załączniki

• 88AA241F-156A-4E13-9AEC-E58E2548871E.png
    88AA241F-156A-4E13-9AEC-E58E2548871E.png
    43,2 KB · Wyświetleń: 38
reklama
Ja mam koszulkę dla młodego „super brother”, jutro idziemy do teściów, zobaczymy czy domyśla się, bo zawsze zwracają uwagę na jego koszulki [emoji28] No i mam trochę brzuch wywalony, jakbym była dużo dalej w ciąży niż jestem [emoji28] nawet wciągnąć to ciężko [emoji23]
Podobno szybciej widać w każdej następnej ciąży brzuchol, wiec liczę ze to to, a nie tłuszcz który magicznie odłożył się na brzuchu a nie w biodrach jak to zawsze bywało [emoji23][emoji23]

Dziewczyny, ale mnie zaskoczyłyście, że L4 ciążowe jest płatne 100% a ja się nastawiałam na 80% :D to super! Dobrze wiedzieć! :)
PS. u mnie 9t4d - czuję się zadziwiająco dobrze, aż się martwię. Wszystko przez tą witaminę D i lekarzy.. :(

haha ja mam to samo, ciagle mnie marwti, ze oprocz trybu zombie nic mi nie jest :) Z tym L4 też nie wiedziałam! Myślałam, że 80% :O, super, że 100!
Ja mam zagwozdkę, bo akurat kończę staż nauczycielski w tym roku i nie chciałabym, żeby trzy lata mi przepadły, bo po powrocie musiałabym robić 3 lata jeszcze raz, teraz do maja mi zostało... mam nadzieję, że uda mi się bez wirusa dohulać jakoś np. 2 tyg praca, 1 tydz. L4 czy jakoś tak :( :( :(

Dziewczyny, ale mnie zaskoczyłyście, że L4 ciążowe jest płatne 100% a ja się nastawiałam na 80% :D to super! Dobrze wiedzieć! :)
PS. u mnie 9t4d - czuję się zadziwiająco dobrze, aż się martwię. Wszystko przez tą witaminę D i lekarzy.. :(
teraz jak patrzę z perspektywy a mam dziś 10+4 to tydzień temu też czułam się dobrze w porównaniu z tym co jest teraz😂 wcześniej myślałam że mam mdłości ale to był pikuś po tym co się stało jak przekroczyłam 10 tydzień 😂😂😂

teraz jak patrzę z perspektywy a mam dziś 10+4 to tydzień temu też czułam się dobrze w porównaniu z tym co jest teraz😂 wcześniej myślałam że mam mdłości ale to był pikuś po tym co się stało jak przekroczyłam 10 tydzień 😂😂😂
Niestety podpisuję się pod tym... To co miałam na początku, co wydawało mi się kiepskim samopoczuciem to było nic w porównaniu do tego co się odwaliło u mnie akurat około 9 tyg. Wtedy sobie wyrzucałam, że trzeba było wtedy normalnie funkcjonować a nie wymyślać, haha 😁 wczoraj miałam miły dzień. Pomimo kilku epizodów było naprawdę dobrze, dziś już gorzej :-/

Oj dziewczyny nie brzmi to obiecująco na przyszłość bo też myslalam ze z każdym tygodniem będzie coraz lepiej
@JuLa? Dokładnie taki sam dylemat mam z córką, bo przecież od dawna jest starsza siostra, więc albo tylko dla syna taka koszulkę kupie albo dla obydwojga i trudno 😀
@meraja Daj jutro koniecznie znać czy teściowie się domyślili 😀 u mnie tłuszczu dużo na brzuchu i nawet przed ciąża wyglądał jakbym była w conajmniej 5 miesiącu więc teraz nikt już nie zwraca uwagi na brzuch że może ciążowy 😂

U nas piękna pogoda i nie czuć zimna bo wiatru nie ma. Co do widoku zwolnień na koncie pacjenta, to u mnie też widać z opóźnieniem, jak dzwoniłam do kadr to mi powiedzieli, że każdy dzwoni, bo nikt nie ma od razu na koncie, tylko parę dni później

reklama
WOW to i tak ekstra, że przez brzuszek już było widać na tym etapie, niesamowite :)
Też byłam mega zdziwiona.. Bo w pierwszej ciąży przez brzuszek miałam dopiero na pierwszych prenatalnych tj. Ok 12 plus 3. A tutaj tak się dzidzia chciała pokazać ❤️

Załączniki

• IMG_20210310_171835.jpg
    IMG_20210310_171835.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 66
Do góry