reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2021

reklama
Dziewczyny, staram się czytać wszystko, ale jak zwykle mało rozmowna jestem. :D Ostatnie pare dni miałyśmy bardzo dużo wizyt i ja również jestem po.
U zarodka (nie wiem jak teraz nazywać :p )wszystko okej, urósł 1,6cm w 2 tygodnie i ma już prawie 2cm (8+2 tc). I przez ten wzrost o 2 dni wcześniej przesunęła się wyliczona data porodu. Tętno 172 :D

W przyszłym tygodniu idę na wszystkie badania z krwi i mam się umówić na prenatalne.

Czy cena za USG, PAPPA i beta hCG 350zł jest w porządku?

Dziewczyny, staram się czytać wszystko, ale jak zwykle mało rozmowna jestem. :D Ostatnie pare dni miałyśmy bardzo dużo wizyt i ja również jestem po.
U zarodka (nie wiem jak teraz nazywać :p )wszystko okej, urósł 1,6cm w 2 tygodnie i ma już prawie 2cm (8+2 tc). I przez ten wzrost o 2 dni wcześniej przesunęła się wyliczona data porodu. Tętno 172 :D

W przyszłym tygodniu idę na wszystkie badania z krwi i mam się umówić na prenatalne.

Czy cena za USG, PAPPA i beta hCG 350zł jest w porządku?
Myślę, że zależy od miasta i przychodni. U mnie pappa ok. 200-300, usg ok. 150 - 250, beta 30 - 55 zł, także myślę, że jest spoko.

A jakaś dziewczyna z opolskiego jest? 😀

Przedwczoraj robiłam HIV, kiłę, rzeżączkę i przeciwciała, płaciłam 122 zł.
Tylko pierdoła ze mnie, źle powiedziałam jaką m grupę krwi ma przeciwciała muszę jeszcze raz 😔

reklama
Do góry