No to niestety w takim przypadku nie ma wyjścia... :/Ja się nie kwalifikuję nigdzie na te darmowe w wybranych województwach też nie trudno. Ogarnę jakoś
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to niestety w takim przypadku nie ma wyjścia... :/Ja się nie kwalifikuję nigdzie na te darmowe w wybranych województwach też nie trudno. Ogarnę jakoś
Pojedyńcze śnieżki i słońce ale ostre powietrze mimo temperatury na plusieMoże to kwestia miasta, u nas w 2019 tak robiliśmy [emoji4]
Jak tam pogoda u Was? Bo w Gdańsku zamieć śniegowa [emoji28] pada, przestaje i tak w kółko [emoji85]
A ile dni cykle trwały bo u mnie coś podobnie tylko się zastanawiam nad 15 jeszcze.. Ale 16 miałam już wysoką temp dlatego nie wydaje mi sięJa znam datę zapłodnienia bo był to jednorazowy sex po powrocie meza z delegacji 11.01
u mnie w miarę ciepło ale pochmurnoJak tam pogoda u Was? Bo w Gdańsku zamieć śniegowa [emoji28] pada, przestaje i tak w kółko [emoji85]
Hmm, ciekawe! Teraz pozostaje pytanie, czy dam radę się zmusić żeby zjeść batonikaJa prenatalne mam 12+2 23.03 i po usg idę na test pappa
Podobno dobrze przed badaniem zjeść batonika albo napić się coli to płód jest bardziej ruchliwy i można uchwycić płeć
Z tym batonikiem to prawda. Ale raczej nie w 12 tyg jest taka teoria NUB która po uniesieniu narządów płciowych wskazuje płeć Ale myśle że tak naprawdę płeć to koło 16 tyg dopieroJa prenatalne mam 12+2 23.03 i po usg idę na test pappa
Podobno dobrze przed badaniem zjeść batonika albo napić się coli to płód jest bardziej ruchliwy i można uchwycić płeć
Akurat to mi powiedziała moja lekarka prowadząca z tego co wiem to się sprawdzaZ tym batonikiem to prawda. Ale raczej nie w 12 tyg jest taka teoria NUB która po uniesieniu narządów płciowych wskazuje płeć Ale myśle że tak naprawdę płeć to koło 16 tyg dopiero
A ostatnio się zastanawiałam czy ktoś jest z Bydgoszczy lub okolicPo wizycie. Rośniemy zdrowoTen stres mnie wykończy. Nie śpię od 1 w nocy.