reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2021

reklama
U mnie pogoda dziś upadła na głowę - raz słońce świecące tak mocno, że aż razi, a po kilku minutach ciemno i śnieżyca i tak już cztery razy w ciągu ostatnich kilku godzin. A ja się dziwię, że mnie głowa boli :p

Ja prenatalne mam 12+2 23.03 i po usg idę na test pappa 😃
Podobno dobrze przed badaniem zjeść batonika albo napić się coli to płód jest bardziej ruchliwy i można uchwycić płeć
Hmm, ciekawe! Teraz pozostaje pytanie, czy dam radę się zmusić żeby zjeść batonika 🤔

Ja prenatalne mam 12+2 23.03 i po usg idę na test pappa 😃
Podobno dobrze przed badaniem zjeść batonika albo napić się coli to płód jest bardziej ruchliwy i można uchwycić płeć
Z tym batonikiem to prawda. Ale raczej nie w 12 tyg;) jest taka teoria NUB która po uniesieniu narządów płciowych wskazuje płeć :) Ale myśle że tak naprawdę płeć to koło 16 tyg dopiero

reklama
Po wizycie. Rośniemy zdrowo
emoji3060.png
Ten stres mnie wykończy. Nie śpię od 1 w nocy.
A ostatnio się zastanawiałam czy ktoś jest z Bydgoszczy lub okolic 😊

Co do spania też mam tragedię, bo wstaje do toalety 150 razy i jest tak ,że zasnąć nie mogę.

Do góry