reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2021

reklama
Mam nadzieje że Polska pójdzie po rozum do głowy i zaczną robić każdej kobiecie prenatalne z krwi tyle młodych dziewczyn rodzi chore dzieci . Chociaż widzę że dużo ostatnio się zmieniło przestali kąpać dzieci zaraz po porodzie . Nie wiem czy dalej zabierają pielęgniarki dzieci i oddają tylko do karmienia ?
To w innych krajach jest to darmowe?

Ledwo żyje. Podziwiam te z Was które są nadal czynne zawodowo. Staram się czytać na bieżąco co piszecie, ale z pisaniem u mnie słabo. Ciągle bym spala. Któraś z Was pisała o nadmiarze śliny ... też tak mam. Bleee... Czuje się jakbym miała gigant kaca. I to odbijanie, mdłości... Dziś 5+7.

Dziewczyny z bardziej zaawansowaną październikową ciążą kiedy Wam odpuściło?

Strasznie boję się zapeszać ale ... Jestem w 8+2 i od kilku dni czuje się bardzo dobrze. Od 18 boli mnie brzuch ale to chyba od leków. Znacznie poprawił się mój komfort życiowy bo 3 tygodnie temu leżałem i ciekły mi łzy taka była wyczerpana tym złym samopoczuciem. Trzymam kciuki żeby W też szybko przeszło.
Ledwo żyje. Podziwiam te z Was które są nadal czynne zawodowo. Staram się czytać na bieżąco co piszecie, ale z pisaniem u mnie słabo. Ciągle bym spala. Któraś z Was pisała o nadmiarze śliny ... też tak mam. Bleee... Czuje się jakbym miała gigant kaca. I to odbijanie, mdłości... Dziś 5+7.

Ja obecnie jestem 9+1 i od zeszłego tygodnia jest troszeczkę lepiej, ale tylko troszeczkę bo dzisiaj czuje się tragicznie 😒 mdłości, zgaga, ślinotok, bleee

Ja jestem mniej więcej tak jak Ty, mi już tydzień temu odpuściły mega mdłości, zostało tylko czasowe kłucie jajnika, ból piersi, zmniejszony apetyt i słabe ciśnienie od wczoraj

reklama
Do góry