niunia456
Fanka BB :)
Ja już też bo mnie CBS namierzy@JuLa? Dzięki za informacje, nie słyszałam o tych zmianach
@niunia456 dlatego ja się nic nie odzywam, żeby nie wywołać wilka z lasu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja już też bo mnie CBS namierzy@JuLa? Dzięki za informacje, nie słyszałam o tych zmianach
@niunia456 dlatego ja się nic nie odzywam, żeby nie wywołać wilka z lasu
Dziewczyny wy bardziej obeznane a co z szczepionkami na raka szyjki macicy szczepią na to w Polsce
Szczepią na niektórych terenach z pieniędzy samorządy województwa. Nie jest to obowiązkowe szczepienie na 90%. Chyba że w tym roku coś się zmieniło .Dziewczyny wy bardziej obeznane a co z szczepionkami na raka szyjki macicy szczepią na to w Polsce
E to fajnie jak się w miarę czujesz ja bym się nie zastanawiała zajęcie w ciąży jest dobre bo nie myśli się o głupotach i czas szybciej płynie byle do pazdziernikaChciałam się jeszcze pochwalić jaki mnie zaszczyt spotkał u mnie w pracy nikt nie wie póki co. Ale dużo pracuję zdalnie więc jakoś przechodzi . We wtorek idę do lekarza będzie to 9 z kawałkiem tydzień i pomyślałam że we wtorek może coś zdradzę i może wezmę L4 choć na 2 tygodnie...Po czym wczoraj mój szef dzwonił że ma dla mnie propozycje rozwoju i mam go na szkoleniu dla nowych pracowników w poniedziałek zastąpić .... i co durna się zgodziłam na ten stres ostatniego dnia pracy Inaczej musiałabym już teraz powiedzieć a ostatni raz byłam na usg z 3 tyg temu i trochę się boję chwalić
Acha dzięki musze o tym poczytać bo moja ma namieszane w kalendarzu szczepien bo 1 dawkę dostala jak miała pare miesięcy i druga proponowali miedzy 12-13 rokiem życia. A teraz mieszkamy w PolsceZ tego co kojarzę, to szczepią ale dziewczynki/kobiety które nie rozpoczęły jeszcze współżycia.
@niunia456 nie znasz dnia ani godziny także pilnuj się co do tej szczepionki to nie pomogę bo nie wiem
@JuLa? Mogłabym cię prosić o link gdzie czytałaś o tych zmianach w szczepieniach?