JuLa?
Fanka BB :)
Wiek tylkoMasz jakieś wskazania do ich zrobienia ? Czy dla własnej wiedzy?
Dla mnie to chyba za duży stres... ja zostanę przy prenatalnych
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiek tylkoMasz jakieś wskazania do ich zrobienia ? Czy dla własnej wiedzy?
Dla mnie to chyba za duży stres... ja zostanę przy prenatalnych
Zostawiają dzieciMam nadzieje że Polska pójdzie po rozum do głowy i zaczną robić każdej kobiecie prenatalne z krwi tyle młodych dziewczyn rodzi chore dzieci . Chociaż widzę że dużo ostatnio się zmieniło przestali kąpać dzieci zaraz po porodzie . Nie wiem czy dalej zabierają pielęgniarki dzieci i oddają tylko do karmienia ?
Z drugiej strony po co w Polsce wiedz czy dziecko zdrowe czy chore jak i tak nie można terminować ciąży . Można leczyć pewnie cześć chorób ale nie w każdym przypadku mamy taka możliwość . Trzeba wierzyć że u nas dzieciaki rosną piękne i zdrowe !Mam nadzieje że Polska pójdzie po rozum do głowy i zaczną robić każdej kobiecie prenatalne z krwi tyle młodych dziewczyn rodzi chore dzieci . Chociaż widzę że dużo ostatnio się zmieniło przestali kąpać dzieci zaraz po porodzie . Nie wiem czy dalej zabierają pielęgniarki dzieci i oddają tylko do karmienia ?
I tez dla zwolenników szczepień) mocno zmienił się kalendarz szczepień. Wczoraj czytałam ze wprowadzono w tym roku rotawirusy bezpłatnie. Już pneumokoki są bezpłatne . To duże oszczędności . Ja wydawałam koło 1000 zł na każdej wizycie szczepionej
Kochana wiem niestety leczyć to chyba za dużo powiedziane państwo ma w dupie chore dzieci bo na to kasy nie ma zostają fundacje i zbiórki .Z drugiej strony po co w Polsce wiedz czy dziecko zdrowe czy chore jak i tak nie można terminować ciąży . Można leczyć pewnie cześć chorób ale nie w każdym przypadku mamy taka możliwość . Trzeba wierzyć że u nas dzieciaki rosną piękne i zdrowe !