reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2021

reklama
Jak już temat wystających brzuchów to może wejdźmy na temat rozstępów 😂
Od wczoraj pomyślałam, że może czas na jakiś olej na brzuch + biust. Smaruje się narazie tym co mam ale może któraś z Was poleci coś fajnego ? Chyba zacznę też szczotkowanie bo ostatnio modne i podobno się sprawdza.

I jeszcze do dziewczyn ze śląska - wiecie coś o programie darmowych badań prenatalnych? Koleżanka miała w 2020 za darmo, teraz podobno też są. Zobaczyłam może dwie strony w internecie ale znalazłam info , że +35 lub podejrzenie wad. Dziś już włącza mi się spanie i pewnie poszukam jutro ale może Wy wiecie coś więcej?
Tez jestem ze śląska i mam kilka koleżanek, które skorzystały z tego programu. Szukałam już kiedyś, ale właśnie tal jak piszesz nic konkretnego.. ja na pewno zapytam, gdy będę wiedzieć ze wszystko dobrze ginekologa na kolejnej wizycie 4 Marca :)

reklama
Do góry