niunia456
Fanka BB :)
U mnie płaski to nie jest ale wiem że lada dzień bedzie widoczny w 1 ciazy jak byłam na usg w 12 tygodniu miałam brzuch jak kolezanka w 7 miesiącu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak Samo się tego obawiam. Po pracy jak wracam około 18 jestem taka zmęczona, że nawet nie chce mi się robić obiadu. Tylko bym poszła spać. pytaliśmy się znajomych jak oni to ogarniają, że mają na wszystko czas. Mówili, że przy dziecku uczy się organizacji czasu, posiada się plan dnia i wykorzystuje każda wolną chwile.Tu przy okazji dodam, że serio bardzo podziwiam wszystkie matki, które ogarniają życie rodzinne (mają dobry kontakt z dzieciakami i z partnerem), domostwo (jako takie ogarnięcie plus obiady) i jak jeszcze dochodzi praca to już w ogóle klękajcie narody! Mam nadzieję, że jak urodzi się moje dziecko to też dostanę takich supermocy
Póki co często jak wracałam z pracy padałam ze zmęczenia na kanapę, chatę ogarniałam jak był czas w weekendy, a gotowanie to tak sporadycznie, bo po prostu nie miałam czasu i/lub mocy.
Dlatego trzymam kciuki żeby moje supermoce rodzicielskie też się aktywowały
Kobietki, które już mają dzieci - podzielcie się swoimi historiami, jak sobie z tym radzicie? Nie śpicie po nocach?
U mnie to samo czuje się taka gruba...U mnie dziś brzuch jak bomba. Nie wiem czy tak na zdjęciu widać ale na żywo jest mega wzdęty... Sory za brudna bluzkę ale przed chwilą pomidor mnie zaatakował U was też takie duże, wzdęte brzuchy na tak wczesnym etapie ciąży?
Problemów zdrowotnych to nawet nie ma co porownywac do tego Ze nie może zaskoczyć. ja tez miałam teraz problemy od października moje okresy trwały po 20 dni tzn 5 dni przed data okresu dostawałam plamienia i tak trwało potem 4 dni normalnego okresu i reszta dni plamienia. Dostawałam tabletki na zahamowanie tego i dopóki brałam to działało ale odstawiłam i znowu to samo. Domyślam ze przez to testy mi nie pokazywały owulacji bo tez miałam niezła huśtawkę hormonalnaPewnie trochę tak, ale jak są problemy hormonalne tak jak u mnie i cały rok nie miałam owulacji to wtedy nawet wyluzowanie nie pomoże za to drugi cykl w którym już miałam owulację i starałam się być maksymalnie zrelaksowana - i się udało.
U mnie w zasadzie na razie nic nie widać, ale to moja pierwsza ciąża więc trudno mi nawet ocenić czy to normalne .U mnie dziś brzuch jak bomba. Nie wiem czy tak na zdjęciu widać ale na żywo jest mega wzdęty... Sory za brudna bluzkę ale przed chwilą pomidor mnie zaatakował U was też takie duże, wzdęte brzuchy na tak wczesnym etapie ciąży?
Zależy od organizmu. U mnie druga. Ale w pierwszej ciąży córka bardzo szy ko rosła. Już w 7 tyg miałam takie usgU mnie w zasadzie na razie nic nie widać, ale to moja pierwsza ciąża więc trudno mi nawet ocenić czy to normalne .
Wszystko się da ogarnąć ) tylko przedszkola masz z reguły do 17.00czy 17.30 i z tą pracą do 18.00 to bez pomocy nijak )) Do tego zajęcia dodatkowe dzieci, urodziny kolegów przedszkolnych, zadania domowe )) i nie ma czasu na nudę)))Tak Samo się tego obawiam. Po pracy jak wracam około 18 jestem taka zmęczona, że nawet nie chce mi się robić obiadu. Tylko bym poszła spać. pytaliśmy się znajomych jak oni to ogarniają, że mają na wszystko czas. Mówili, że przy dziecku uczy się organizacji czasu, posiada się plan dnia i wykorzystuje każda wolną chwile.
U mnie to samo czuje się taka gruba...