Celia89
Fanka BB :)
![pl.aliexpress.com](https://ae01.alicdn.com/kf/Hb777260da37547fa88778baf5b3f11dd9/15in-lcd-animal-USG-3D-notebook-PC-oparty-na-C-E.jpg)
11468.99zł |15in lcd animal USG 3D notebook PC oparty na C E|Rehabilitation Physiotherapy| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może zrzutka i same będziemy robić usg ?![]()
11468.99zł |15in lcd animal USG 3D notebook PC oparty na C E|Rehabilitation Physiotherapy| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.compl.aliexpress.com
i za co oni tylke kroją prywatnie ...
8 kola to mojemu mysle ze sie zwraca w pare dni- tydzien maks.
Też mam nisko a jestem początkiem 6 tygJa aplikuj sobie luteine i jakoś nie mam wrażenia żeby szyjka była bardzo rozpulchniona, jedynie dziwi mnie że jest nisko. Niby czytałam że po zapolodnieniu szyjka powinna być chyba wysoko, nie wiem jak później to wygląda z kolejnymi tygodniami. Jutro mam na szczęście innego ginekologa, podobno bardzo dobre i mam nadzieję że nie zapomnę zapytać go o ta moja szyjke bo nie będę ukrywać ale mnie to trochę martwi.
Może zrzutka i same będziemy robić usg ?![]()
Ale pisałam o praktyce prywatnej. Tutaj raczej to jest kwestia podejścia lekarza do pacjentki czy będzie robić badanie na każdej wizycie bo za wizytę i tak kobieta płaci i tak.Myślę, że to od lekarzy zależy, od każdej pacjentki mają pewnie płacone, więc jak są po tyłach to lecą bez USG, bo przecież wszystko idzie z naszej kieszeni, z naszych ubezpieczeń
Hmm to może tak powinno być a ja niepotrzebnie się martwię?Też mam nisko a jestem początkiem 6 tyg
Ja czekam narazie na pierwszą wizytę u gina. Mam na 2 marca. Nie wiem czy to jest ok ale jak jest wiecej tqkich przypadków to może tak ma być. Wiek ciąży oznaczam po beta z krwi i ostatniej miesiączceAle pisałam o praktyce prywatnej. Tutaj raczej to jest kwestia podejścia lekarza do pacjentki czy będzie robić badanie na każdej wizycie bo za wizytę i tak kobieta płaci i tak. Hmm to może tak powinno być a ja niepotrzebnie się martwię?
A w którym tygodniu teraz jesteś według om? Robilas betę? Zastanawiam się teraz czy jest sens wydawać jutro 150 zł na ginekologa przy becie dzisiejszej 458 [emoji849]
To bardzo się dziwię, że nie robił usg chociażby by sprawdzić umiejscowienie zarodka. To lekarz na NFZ rozumiem? Ja bym nie odpuściła7+5 bety nie robiłam