paula1492
Fanka BB :)
7+5 i bez usg? To gin na nfz?7+5 bety nie robiłam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
7+5 i bez usg? To gin na nfz?7+5 bety nie robiłam
Tak na nfz w pierwszej ciąży usg miałam w 12 tygodniu . I tak myślałam że to optymalny czas dopóki nie trafiłam tutaj na forum7+5 i bez usg? To gin na nfz?
To na jakiej podstawie stwierdził ciążę skoro nie zrobił usg? W jaki sposób Cię zbadał?Ja już po wizycie wiem tyle co po wykonaniu testu zbadał mnie stwierdził ciąże usg nie zrobił zrobimy to 3.03 na następnej wizycie oraz dał zlecenie na badania
No właśnie nie wiem jeszcze jakie bo mieli problemy, informatycy ogarniało sytuację, w na necie jeszcze mojego zwolnienia nie ma, jutro będę do kadr dzwonić to się dowiem. Ale miałam potwierdzona betę, także lekarz rodzinny może wystawić 100% na ciążę, ja też mam z 2007 i 2012 synów. Super, że masz do parySyn z 2007, córka córka z 2011, syn z 2015
Rodzinny Wystawił Ci L4 na ciążę 100%?
Sprawdzają czy szyjka jest rozpuchlona, piersi ewentualnie i coś tam po brzuchu pomacają zwłaszcza starsi ginekolodzy wciąż to praktykują i jakoś działa Może to jedna z tych magicznych przedpotopowych metod sprzed epoki USG?To na jakiej podstawie stwierdził ciążę skoro nie zrobił usg? W jaki sposób Cię zbadał?
Swoją magiczna doktorską mocą. Spojrzał i już wiedział A potem się dziwić że coraz więcej pacjentów z różnymi chorobami zdiagnozowano za późnoTo na jakiej podstawie stwierdził ciążę skoro nie zrobił usg? W jaki sposób Cię zbadał?
Omg no dobra to on jest lekarzem ja się nie znam XdSprawdzają czy szyjka jest rozpuchlona, piersi ewentualnie i coś tam po brzuchu pomacają zwłaszcza starsi ginekolodzy wciąż to praktykują i jakoś działa Może to jedna z tych magicznych przedpotopowych metod sprzed epoki USG?