reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2021

Kurcze a któraś tu ostatnio pisała, że w gyncentrum było do końca 2020, ja jeszcze nie mam terminu, bo gin powiedział, że mam poczekać do środy i wtedy się umowie po wizycie u niego
Zgrałam głupią i dzwoniłam tam teraz bo bym zeszła na zawał do wieczora,że mi jednak nie zrobią tych badań lun cokolwiek - są miejsca z programu (trzy razy pytałam czy na pewno nie trzeba skierowania :D ), na ten tydzień już nie ale w kolejnym na 1 kwietnia. Nagranie na pendrive 80zł, na płytę 70zł. Nie można mieć własnego pendrive, trzeba kupić u nich.

reklama
Sprawdziłam. Jest na liście FMF także super [emoji4][emoji4][em
A jeszcze taki humor lekarski. Lekarz z powagą mierzy, wykonuje USG i ja do doktora niech Pan coś powie bo zaraz zawału dostanę ... Na co wyluzowany mówi : obok mamy pracownię kardiologii inwazyjnej, zatem w razie potrzeby trafi Pani szybko we właściwe miejsce;))

Nie stresuj się kochana to normalne. Ja już od kilku dni nic nie czuję. Szłam na usg w piatek to też zwątpiłam na moment :p Dziecko jest tam gdzie było :D
Dobra, przestaje panikować, wiem ze nie mam powodów do obaw. Wyniki badań dobre, brak plamien, brak krwawień. Wszystko powinno być OK. Wdech - wydech .... 🙄🙄🙄🙄🙄 niech 1 trymestr się już skonczy!!!

Dobra, przestaje panikować, wiem ze nie mam powodów do obaw. Wyniki badań dobre, brak plamien, brak krwawień. Wszystko powinno być OK. Wdech - wydech .... 🙄🙄🙄🙄🙄 niech 1 trymestr się już skonczy!!!
Jeszcze pół roku i będziesz mieć inne zmartwienia. Ja swoją przez pierwsze 4 miesiące szturchnęła w nocy bo się bałam śmierci łóżeczkowej i sprawdzałam czy żyje. Biedne dziecko spało sobie smacznie a tu nagle Pac oklepywanie po policzkach. Xd

Jeszcze pół roku i będziesz mieć inne zmartwienia. Ja swoją przez pierwsze 4 miesiące szturchnęła w nocy bo się bałam śmierci łóżeczkowej i sprawdzałam czy żyje. Biedne dziecko spało sobie smacznie a tu nagle Pac oklepywanie po policzkach. Xd
Dziewczyny ja to mam zrytą banie, wszyscy mówią ze w łonie matki to ciepło, bezpiecznie, a na świecie same niebiezpieczenstwa a ja niestety zachowuje się tak jakby w moim łonie miało się stać coś złego a jak już wyjdzie na ten świat to będzie obok mnie, utulę, ucałuje i wszystko będzie dobrze. Jak tylko będę miała już dzidzie w ramionach ♥️

Dziewczyny ja to mam zrytą banie, wszyscy mówią ze w łonie matki to ciepło, bezpiecznie, a na świecie same niebiezpieczenstwa a ja niestety zachowuje się tak jakby w moim łonie miało się stać coś złego a jak już wyjdzie na ten świat to będzie obok mnie, utulę, ucałuje i wszystko będzie dobrze. Jak tylko będę miała już dzidzie w ramionach ♥️
:p tez wole dziecko poza łonem. Jak bedzie lezalo w kolysce to bedzie lezalo w kolysce a tak jeszcze sie gdzies wypiepsze :p

Haha no to piona, ja mam tak samo. Zreszta pisałam wam, ze poszłam na dodatkowe usg bo moje miniobjawy nagle ustaly: full energia, male cycki, plaski brzuch itp. A tam jak siedziało tak siedziało i się dobrze rozwijało. Także dla pocieszenia, nie tylko ty masz jazdy ;) Aktualnie moim najwiekszym marzeniem jest wspaniale zakonczyc I trymestr haha :D

Haha no to piona, ja mam tak samo. Zreszta pisałam wam, ze poszłam na dodatkowe usg bo moje miniobjawy nagle ustaly: full energia, male cycki, plaski brzuch itp. A tam jak siedziało tak siedziało i się dobrze rozwijało. Także dla pocieszenia, nie tylko ty masz jazdy ;) Aktualnie moim najwiekszym marzeniem jest wspaniale zakonczyc I trymestr haha :D
Jeeeeeej to jest straszne!!

reklama
Do góry