reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2021

To powinno wyglądać tak
1616441231914.png

ok inaczej. Klikasz na BB grupy-> termin porodu-Październikowe mamy 2021

reklama
Jakie macie wyniki TSH? Chodzi mi o te pierwsze badania w pierwszym trymestrze.
Ja mam tak:
TSH 1,35 w 4t3d
TSH 1,14 w 5t6d
TSH 1,92 w 9t3d

Jestem na letroxie i przy ostatnim wyniku dostałam zwiększoną dawkę. Norma teoretycznie jest do 2,5 ale moja endokrynolog twierdzi, że trzeba utrzymywać poniżej 2 a najlepiej to 1,5.

Jak widzisz, że masz więcej niż 1,5 to zbadaj za ok 2-3 tyg. bo TSH lubi się zmieniać.

Hejka wczoraj tyle emocji moje psiapsiolki sikaly ze szczescia już się nikt w naszym towarzystwie nie spodziewał jeszcze baby a tu proszę, wiec kamień z serca mogę odbierać telefony z czystym sumieniem i nie owijać ze u Nas bez zmian😅kurczę wkurza mnie ze ostatnio jak zjem coś treściwego i zdrowego to wymiotuje ale kur...jak zjem lody ciasteczka to wchodzi jak w masełko 🤦‍♀️😩

Kurczę ja z tymi Waszymi badaniami wynikami jestem cała zielona dlatego w ogóle się nie udzielam w tym temacie, jak już wspominałam raz krew miesiąc temu i za miesiąc się dowiem jaki wynik 🤷‍♀️Ale czytam notuje żeby wiedzieć o co dokładnie zapytać...jedyne co to jutro idę na NIPT i za 10dni się dowiem wynik, spokojnej nocy mamusie❤️

reklama
Do góry