meraja
Fanka BB :)
No ja stwierdzilam ze w tej ciazy bede swiadoma matka bo w poprzedniej to slodycze maki i kfc kentaki o! Az polozna mnie opiepszala ze bede miec spasione dziecko. Wala Wazyla tylko 2990 i miala zlowrogie slipia jak ja ze mnie wykroilo. Tak wku... noworodka to swiat nie widzial. Jeszcze fryzura ala wujekn stefan czyli wielkie zakole na czole a z tylu wlosy do lopatek ;D I wydala okrzyk! i wtedy uslyszalam ze ma tak piskliwy glos ze mi wszyscy wspolczuja bo bede miec z tym dzieckiem przewalone. No i mam Tescie to chyba nie wierzyli na poczatku ze to ich syna bo miala czarne wlosy i oczy jak wegle, a teraz niebieskooka blondyna. Ale nadal wsciekla
Tak czy siak mialam jesc ryby 3 x w tyg, warzywa kilogramami mieso ograniczyc to sie zgadza jesc kasze ryze blonnik, owoce rozsadnie a jem pizze z piekarnika w dodatku spalona bo mylam gary XD chipsy wczoraj batony XD Chociaz dzis sie pilnuje bo ta pizza to byla bomba weglowodanowa a jutro glukoza na czczo.
Omg, hahaha [emoji23] w pierwszej ciąży jak poczułam kfc to aż się trzęsłam jakbym była uzależniona po odwyku [emoji23] stripsy żarłam jak szalona, im ostrzejsze tym lepsze [emoji23]
Pizza tez mi dobrze wchodzi, taka mrożona Ristorante pyszniasta jak ze snu. Nawet te donatello z biedry dają radę [emoji85] Zaczelam się pilnować, bo jakby tak dalej poszło to w 12 tygodniu będę wyglądać jak w 8 miesiącu [emoji28]