reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2021

reklama
My też mamy zwierzyniec ❤️

Załączniki

• Screenshot_2021-03-13-00-01-12-131_com.facebook.katana.jpg
    Screenshot_2021-03-13-00-01-12-131_com.facebook.katana.jpg
    150,3 KB · Wyświetleń: 41
  • Screenshot_2021-03-13-00-00-59-010_com.facebook.katana.jpg
    Screenshot_2021-03-13-00-00-59-010_com.facebook.katana.jpg
    433,9 KB · Wyświetleń: 41
Cześć dziewczyny 🙂 no to zaczynamy weekend. U mnie niestety od samego rana źle wieści. Mąż mnie przed chwilą obudził i mówi, że ma gorączkę, ból gardła, głowy i jest słaby 🙀 jestem przerażona... Mam nadzieję, że u Was zdecydowanie lepiej. Miłego dnia ☺️

Ja na zapobieganie infekcji używam żelu Femibion (takie biało-niebieskie opakowanie). Ma dużo kwasu mlekowego. I jak chcecie uniknąć infekcji to mnie paradoksalnie bardzo pomogło ograniczenie płynu do higieny intymnej -latami borykałam się z powracającymi infekcjami aż w końcu od jeden położnej usłyszałam żeby odstawic te płyny i w moim przypadku było to bardzo dobre. Nadal używam, ale nie tak często jak kiedyś.

Miałam we wtorek ciemne brązowe upławy no i jak tarłam papierem to była krewka ale tylko jak „wcisnęłam” papier głębiej no i stres pojechałam do domu i leżałam bez bóli jedynie delikatne rwanie, do końca dnia spokój na kolejny dzień powtórka no i cały czas mam takie dziwne upławy żółte ale nie obfite i tu zazdroszcze Wam ze możecie iść do gina prywatnie i sprawdzić szybko co się dzieje.Zapytam w pn o co kaman. Obserwuj i lez podobno około 10tygodnia zdążają się te plamienia ale czemu ?🤷‍♀️Nie wiem...
Ja walczę z jakąś infekcja już ponad dwa tyg 😔 to swędzi, to piecze, czasem wysikać się nie mogę. Uplawy gęste, żółte i szlag mnie trafia bo rozmowa z ginem telefoniczna i mam brać ctotrimazol dowcipnie. Ale ile to może trwać. Także mam ochotę usiąść i płakać czy nie zaszkodzi to dziecku. Także na wizytę czekam już jak na szpilkach i modlę się aby doczekać do niej. Może wtedy w końcu zobaczy co to za infekcja i odpowiednio zareaguje 😪

Cześć dziewczyny 🙂 no to zaczynamy weekend. U mnie niestety od samego rana źle wieści. Mąż mnie przed chwilą obudził i mówi, że ma gorączkę, ból gardła, głowy i jest słaby 🙀 jestem przerażona... Mam nadzieję, że u Was zdecydowanie lepiej. Miłego dnia ☺️
O nieee...może chwilowa izolacja? i nafaszeruj go witaminami tak żeby się aż świecił 😱dużo zdrowka zycze🍀

Ja walczę z jakąś infekcja już ponad dwa tyg 😔 to swędzi, to piecze, czasem wysikać się nie mogę. Uplawy gęste, żółte i szlag mnie trafia bo rozmowa z ginem telefoniczna i mam brać ctotrimazol dowcipnie. Ale ile to może trwać. Także mam ochotę usiąść i płakać czy nie zaszkodzi to dziecku. Także na wizytę czekam już jak na szpilkach i modlę się aby doczekać do niej. Może wtedy w końcu zobaczy co to za infekcja i odpowiednio zareaguje 😪
Kurczę a ja właśnie dlatego poszłam do lekarki żeby mi przepisała coś co ciężarne mogą używać na infekcje bo myślałam ze clotrimazol jest zakazany w ciazy 🤔przewalone te infekcje ja myśle ze mi się zaczęło od suchości pochwy bo kilka razy się zapomniałam i jak doszło do bzykanka to przy wkładaniu jakby papierem ściernym tarł i teraz piecze raz swędzi ale wygoić się nie może raz lepiej raz gorzej 🤷‍♀️

reklama
Do góry