reklama
dreamsellerka
Fanka BB :)
ja DEA jest ktoś jeszcze zza granic
Celia89
Taka poza od dupy stronyJak tu dziś pięknie zwierzakowo To i ja się pochwalę moją kotką
Małgosia33
To faktycznie europejsko się robi...🖐ja DE
Celia89
Coś mi się plamnelo. . . Tak dosłownie wielkości hmmm jak z dziurkacza A kolor ni to róż ni to pomarańcz. W tym świetle elektrycznym trudno się określić. Ala ccielisty Xd
Małgosia33
Ja właśnie tak na zakończenie dnia, przytuliłam się z porcelanka a w ogóle po krotce opowiem Wam sytuacje mojego chłopa z pracy we wtorek jego szef chodził po firmie mimo ze dzień wcześniej robił testy bo czuł się zle i wszyscy wiemy ze do wyników nie można wychodzic z domu a ten jeszcze po firmie między ludźmi się kręcił no i dostał info ze jest pozytywny jeszcze zdążył wszystkich poinformować ze jest pozytywny. No i mój zadzwonił powiedział mi sytuacje i kazałam natychmiast mu wyjsc z pracy po pierwsze bo mamy USG w pn i chcemy zrobić NIPT testy tez w przyszłym tygodniu i chyba bym się wkur...gdyby się okazało ze nie możemy tego zrobić przez tego typa bo go zaraził no wiec jeszcze nie wszystko pewne bo dziś robiliśmy testy i jutro mamy wyniki a ze bezobjawowych jest więcej niż objawowych to czekam jak na szpilce na wyniki
Małgosia33
Miałam we wtorek ciemne brązowe upławy no i jak tarłam papierem to była krewka ale tylko jak „wcisnęłam” papier głębiej no i stres pojechałam do domu i leżałam bez bóli jedynie delikatne rwanie, do końca dnia spokój na kolejny dzień powtórka no i cały czas mam takie dziwne upławy żółte ale nie obfite i tu zazdroszcze Wam ze możecie iść do gina prywatnie i sprawdzić szybko co się dzieje.Zapytam w pn o co kaman. Obserwuj i lez podobno około 10tygodnia zdążają się te plamienia ale czemu ?Nie wiem...Coś mi się plamnelo. . . Tak dosłownie wielkości hmmm jak z dziurkacza A kolor ni to róż ni to pomarańcz. W tym świetle elektrycznym trudno się określić. Ala ccielisty Xd
Celia89
Miałam w poprzedniej ciąży. Xd nie boję się że coś z dzieckiem tylko bardziej infekcji szukam. Nie mogę se na to pozwolić.Miałam we wtorek ciemne brązowe upławy no i jak tarłam papierem to była krewka ale tylko jak „wcisnęłam” papier głębiej no i stres pojechałam do domu i leżałam bez bóli jedynie delikatne rwanie, do końca dnia spokój na kolejny dzień powtórka no i cały czas mam takie dziwne upławy żółte ale nie obfite i tu zazdroszcze Wam ze możecie iść do gina prywatnie i sprawdzić szybko co się dzieje.Zapytam w pn o co kaman. Obserwuj i lez podobno około 10tygodnia zdążają się te plamienia ale czemu ?Nie wiem...
Celia89
Ja chyba normalnie teraz to bym miała @. To może temu.
reklama
Małgosia33
Ja podejrzewam trochę suchość pochwy, dostałam od lekarki na początku ciazy maść na infekcje pochwy dla ciężarnych bo podejrzewałam ze może się pojawiać czesciej no i smaruje póki co jest okiMiałam w poprzedniej ciąży. Xd nie boję się że coś z dzieckiem tylko bardziej infekcji szukam. Nie mogę se na to pozwolić.