reklama
Cześć wszystkim mnie dopadło zapalenie zatok i stosuję tylko wodę morską do nosa, dużo piję wody, czosnek jem itp. Lekarz rodzinny bez problemu wypisał L4 ciążowe, tak więc wczoraj dzwoniłam do dyrektorki. Bardzo się ucieszyła, bo wiedziała, że wcześniej miałam problemy zdrowotne, no i wiek mam odpowiedni na pierwsze dziecko podpytywała, czy planuję za te dwa tygodnie kontynuować L4. I że jeśli się zdecyduję, to ona nie widzi problemu, bo teraz mam o siebie dbać, nie stresować się i wypoczywać pod tym względem ma świetne nastawienie
No to zazdroszczę takiej szefowejCześć wszystkim mnie dopadło zapalenie zatok i stosuję tylko wodę morską do nosa, dużo piję wody, czosnek jem itp. Lekarz rodzinny bez problemu wypisał L4 ciążowe, tak więc wczoraj dzwoniłam do dyrektorki. Bardzo się ucieszyła, bo wiedziała, że wcześniej miałam problemy zdrowotne, no i wiek mam odpowiedni na pierwsze dziecko podpytywała, czy planuję za te dwa tygodnie kontynuować L4. I że jeśli się zdecyduję, to ona nie widzi problemu, bo teraz mam o siebie dbać, nie stresować się i wypoczywać pod tym względem ma świetne nastawienie
Jest bardzo wymagająca jeśli chodzi o dokumentację szkolną, tworzymy papiery na wszystko. Co ok. dwa tygodnie rady pedagogicznej, zespoły, itp...ale jeśli chodzi o rodzinę, zdrowie pracowników, to ma złote serceNo to zazdroszczę takiej szefowej
Agnieszka_1988
Fanka BB :)
A ja wczoraj miałam najgorszy wieczór od kilku tygodni. No zdychałam na nudności i ogólne rozbicie. Żal mi mojego chłopa. Ranki mam dobre to jest w pracy. A mi siada energia i zaczynam się źle czuć od 16 więc jak wraca z pracy to ja już jestem zombiakiem. Ma do mnie nie mówić i mnie nie dotykać bo kołysanie moim ciałem nasila mdłości [emoji2356]
JuLa?
Mam to samo. W żadnej ciąży tak nie miałam Czuję się dobrze do południa a później jest dramat. Jak dzieci i mąż wracają to ja mam już wszystkiego dosyć . Zapach ogórka świeżego na kolację dla dzieci mnie wczoraj prawie powalił pies mi śmierdzi , rodzina drażni ((( Żal mi tej mojej family.A ja wczoraj miałam najgorszy wieczór od kilku tygodni. No zdychałam na nudności i ogólne rozbicie. Żal mi mojego chłopa. Ranki mam dobre to jest w pracy. A mi siada energia i zaczynam się źle czuć od 16 więc jak wraca z pracy to ja już jestem zombiakiem. Ma do mnie nie mówić i mnie nie dotykać bo kołysanie moim ciałem nasila mdłości [emoji2356]
Agnieszka_1988
Noooo ... moja też mi śmierdziuli okrutnie [emoji37]
Mam to samo. W żadnej ciąży tak nie miałam Czuję się dobrze do południa a później jest dramat. Jak dzieci i mąż wracają to ja mam już wszystkiego dosyć . Zapach ogórka świeżego na kolację dla dzieci mnie wczoraj prawie powalił pies mi śmierdzi , rodzina drażni ((( Żal mi tej mojej family.
PierwszaFasolka2020
Ja tez !! Moja powiedziała, ze to „niekomfortowe dla wszystkich” Ale ja mam ją głęboko w 4 literachNo to zazdroszczę takiej szefowej
reklama
JuLa?
To golden czy podhalńczyk? Czy może nie trafiłam ?Noooo ... moja też mi śmierdziuli okrutnie [emoji37] Zobacz załącznik 1247503