reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2021

reklama
Ja jestem lazik, normalnie przechodze 12 km i to jest spacer wersja soft. Spacer wersja hard to 30 km XD dlatego jak gin kazal mi sie oszczedzac zastanawiam sie czy 6 km to duzo:p dla mnie to jak wstac i pojsc do kibla. Ledwo sie podniose a juz jestem na miejscu :D Auto nie ma szans.
To bardzo zdrowo! Monitorujesz sobie te km za pomocą smartbanda czy tak na oko obliczasz?

To bardzo zdrowo! Monitorujesz sobie te km za pomocą smartbanda czy tak na oko obliczasz?
smartfona i na oko:D bo durny telefon sie wiesza i nieraz przeszlam 12 km i wiem ze tyle przeszlam bo zwykle ta trasa tyle ma i tyle mi zajmuje 12 km :D a telefon pokazuje mi 3 :D i po statystkach. Wystarczy dycha dziennie, ale wiadomo jak czlowiek wraca z pracy po 18 i jest styrany sychicznie a wdomu jeszcze obowiazki to nagle zdrowie idzie w odstawke. Korzystam puki moge :) Skoncza sie wychowawcze, macierzynskie i inne luksusy i bede tyrac jak beduin

smartfona i na oko:D bo durny telefon sie wiesza i nieraz przeszlam 12 km i wiem ze tyle przeszlam bo zwykle ta trasa tyle ma i tyle mi zajmuje 12 km :D a telefon pokazuje mi 3 :D i po statystkach. Wystarczy dycha dziennie, ale wiadomo jak czlowiek wraca z pracy po 18 i jest styrany sychicznie a wdomu jeszcze obowiazki to nagle zdrowie idzie w odstawke. Korzystam puki moge :) Skoncza sie wychowawcze, macierzynskie i inne luksusy i bede tyrac jak beduin
Dokladnie. Dycha dziennie to tez naprawde dobry wynik, kiedys to byla norma, ale teraz wlasnie - czasu ni ma, samochod pod reka i wydajemy pieniadze na bene, a oszczedzamy tluszcz zamiast odwrotnie 😅

Wciaglam dzisiaj mielone z ogórkiem kiszonym i kefirem, jestem zaspokojona😂 zjadłabym kawałek ciacha malinowa chmurkę, albo jakiś biszkopt że śmietaną i galaretką, takie nie za słodkie 🤦🏽‍♀️jutro rano kierunek piekarnia 🤪
Mi się strasznie chce cały czas czegoś słodkiego, ale jak tylko coś zjem robię się senna i kręci mi się w głowie. 🙄

Dokladnie. Dycha dziennie to tez naprawde dobry wynik, kiedys to byla norma, ale teraz wlasnie - czasu ni ma, samochod pod reka i wydajemy pieniadze na bene, a oszczedzamy tluszcz zamiast odwrotnie 😅
Ja sie wzielam jeszcze za basen :D fakt nie plywam tylko se skacze jak jakis pasikonik z moim dzieckiem... ale to ruch. Jak wyszlam z basenu to sie poczulam jakbym byla ubrana w kombinezon z metalu i ktos wlaczyl gigantyczny magnez :D zderzenie z grawitacja bylo kozak. Mysle ze moze na tym basenie sie nabawilam tego krwiaka bo czlowiek w wodzie to nawet nie czuje tego wysilku fizycznego. Albo jak mi corka wywalila z bani w nocy w blizne po cc :D... no nic musze teraz jeszcze oby tylko 2,5 tyg udawac inwalide. Jak sie ta lajza wchlonie to kilometrażu nadciągam :D

reklama
Do góry