Celia89
Fanka BB :)
Ja z mazowasza ale nie z warszawy ]:->
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To bardzo zdrowo! Monitorujesz sobie te km za pomocą smartbanda czy tak na oko obliczasz?Ja jestem lazik, normalnie przechodze 12 km i to jest spacer wersja soft. Spacer wersja hard to 30 km XD dlatego jak gin kazal mi sie oszczedzac zastanawiam sie czy 6 km to duzodla mnie to jak wstac i pojsc do kibla. Ledwo sie podniose a juz jestem na miejscu
Auto nie ma szans.
Ja teżJa jestem z Warszawy![]()
smartfona i na okoTo bardzo zdrowo! Monitorujesz sobie te km za pomocą smartbanda czy tak na oko obliczasz?
Dokladnie. Dycha dziennie to tez naprawde dobry wynik, kiedys to byla norma, ale teraz wlasnie - czasu ni ma, samochod pod reka i wydajemy pieniadze na bene, a oszczedzamy tluszcz zamiast odwrotniesmartfona i na okobo durny telefon sie wiesza i nieraz przeszlam 12 km i wiem ze tyle przeszlam bo zwykle ta trasa tyle ma i tyle mi zajmuje 12 km
a telefon pokazuje mi 3
i po statystkach. Wystarczy dycha dziennie, ale wiadomo jak czlowiek wraca z pracy po 18 i jest styrany sychicznie a wdomu jeszcze obowiazki to nagle zdrowie idzie w odstawke. Korzystam puki moge
Skoncza sie wychowawcze, macierzynskie i inne luksusy i bede tyrac jak beduin
Mi się strasznie chce cały czas czegoś słodkiego, ale jak tylko coś zjem robię się senna i kręci mi się w głowie.Wciaglam dzisiaj mielone z ogórkiem kiszonym i kefirem, jestem zaspokojonazjadłabym kawałek ciacha malinowa chmurkę, albo jakiś biszkopt że śmietaną i galaretką, takie nie za słodkie
jutro rano kierunek piekarnia
![]()
Ja sie wzielam jeszcze za basenDokladnie. Dycha dziennie to tez naprawde dobry wynik, kiedys to byla norma, ale teraz wlasnie - czasu ni ma, samochod pod reka i wydajemy pieniadze na bene, a oszczedzamy tluszcz zamiast odwrotnie![]()
Hej.Cześć mamusie ^¬
Chyba dobrze trafiłamtermin wg miesiączki mam na 24 października więc jakiś 6 tydzień właśnie ^^ Mam nadzieję że jakoś się wpasuje
![]()