Też nie miałam i chyba nawet nie do końca wiem co to jest, zaraz poczytam :-)Dziewczyny z II kreseczkami, wszystkie mialyscie plamienie implantacyjne?
reklama
No ciekawa jestem. Podpytaj co z lekiem. Może zamieni na coś innego. A brałaś zwykły czy xr?@Valezi lekarz kazał odstawić glocophage jak tylko zajdę w ciąże i tak tez zrobiłam,nawet nie do końca pytałam czemu. Ale wybieram się na wizytę w przyszłym tygodniu to zobaczymy co powie
_Katharsis_
Fanka BB :)
NieDziewczyny z II kreseczkami, wszystkie mialyscie plamienie implantacyjne?
_Katharsis_
Fanka BB :)
U mnie dzisiaj placki z cukinii z paprykowymi pringelsami. Także niezdrowe zamaskowane zdrowymja sie napaslam pierogami z miesem marki stacja orlen mialam jesc tak zrowo... bleeee... o z miare zdrowych rzeczy pochrupalabym cornflakesy. Zaraz wysle do sklepu niewolnika
Ja sobie nie wyobrażam życia bez auta albo chociaż motocykla chociaż motocykl to bardziej hobby, bo jednak 4 koła wygodniejsze... nawet do sklepu po bułki idę samochodemja zrobilam w 2015 moze 16 ;p teoria 1 proba jazda 2, doszlam do wniosku ze to nie na moje nerwy. Ja za kolkiem ;p uwaga tresci wulgarne
Nie. Tylko w dniu miesiączki delikatnie beżowy śluz.Dziewczyny z II kreseczkami, wszystkie mialyscie plamienie implantacyjne?
Brązowe to jakaś „stara” krew. W sumie to troszkę lepiej. Ale! Nie przejmuj się niteczkami. Teraz hormony mogą szaleć tak, ze organizm chce ale nie dopuszcza do miesiączki. Ja prawdopodobnie właśnie tak miałam. Wylała się ze mnie żywa krew. Wpisałam wtedy ciąże na straty, a następnego dnia zobaczyłam cudowne serducho! Będzie dobrze. Bądź spokojnaDzisiaj u mnie 6+5 i dwa razy przy podcieraniu zauważyłam w takie delikatnie brązowe niteczki w śluzie. Już się martwię i boję, a wizytę za tydzień
A to ja w przypadku prawka i prowadzenia auta mam jak @Rebelia z ciążą - nietypowo uwielbiam prowadzić w każdych warunkach, większością samochodów. Od zawsze powtarzam, że gdyby nie obecna praca to mogłabym jeździć na kurierce albo jako taxi byleby dużo samochodem.ja zrobilam w 2015 moze 16 ;p teoria 1 proba jazda 2, doszlam do wniosku ze to nie na moje nerwy. Ja za kolkiem ;p uwaga tresci wulgarne
O taak! Zawsze o tym marzyłam hahah tylko ja chciałam na tiry ale wtedy już życia nie ma niestetyA to ja w przypadku prawka i prowadzenia auta mam jak @Rebelia z ciążą - nietypowo uwielbiam prowadzić w każdych warunkach, większością samochodów. Od zawsze powtarzam, że gdyby nie obecna praca to mogłabym jeździć na kurierce albo jako taxi byleby dużo samochodem.
reklama
Peatei
Początkująca w BB
Ja dzisiaj też zaczynam 10 tydzień i od jakiś 3 tygodni jest tylko coraz gorzej. Leżę jak błoto, mój dzień to łóżko /kanapa i powtarzam ciągle, że już mam dosyć. Wyglądam jak zombie, prawie nie jem. Szczęśliwie od tygodnia jestem na zwolnieniu i mecze się trochę mniej, ale mam wrażenie, że moje cierpienia się nigdy nie skończą. Czuje się w miarę dobrze rano do 11-12 max i później cały dzień i cała noc mdłości, wymioty, i siusiu co chwilę.Ja jutro zaczynam 10 tydzień i mdłości wróciły jak bumerang. A tak było pięknie [emoji24] Półtora tygodnia życia w dobrym komforcie czyli nudności i ból brzucha dopiero od 18. A teraz znów całą dobę [emoji3077]