reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2021

reklama
Kurcze, dostałam wczoraj wypłatę i już zamówiłam Młodej książki... Czy jest tu jeszcze jakaś mama zafiksowana na dziecięcych książkach? Gdzie to trzymacie? :O

@anio0 my dużo wypożyczamy teraz książek ale swoją kolekcję też mamy, trzymamy na polkach wiszących. A swoją droga możesz polecić jakieś fajne książki dla dzieci?

U mnie z brzuszkiem nie jest tragicznie jeszcze mam wrażenie że lepiej niż na początku 1 ciąży. Z rana super na wieczór mega wzdęcia...
Znalazłam zdjęcie z poprzedniej ciąży na miesiąc przed porodem:D
received_1784034801634136.jpeg

Na porodowce jaj wyciągnęli Kubę z brzucha po cc dziwili się że miałam stosunkowo mały brzuszek do wielkości dziecka -Kuba miał ok. 3 800
Ogólnie nie miałam problemu z rostepami. I mam nadzieję że teraz też tak będzie:)

@anio0 my dużo wypożyczamy teraz książek ale swoją kolekcję też mamy, trzymamy na polkach wiszących. A swoją droga możesz polecić jakieś fajne książki dla dzieci?
Mamy karty biblioteczne... ale biblioteka za daleko. Więc kupuję i kupuję.
Co do polecenia, to jaki wiek Cię interesuje? Jakaś konkretna tematyka? :) Osobiście muszę mieć książki z cyklu Cała Polska Czyta Dzieciom oraz te nagrodzone w konkursie A. Lindgren :)

reklama
Mamy karty biblioteczne... ale biblioteka za daleko. Więc kupuję i kupuję.
Co do polecenia, to jaki wiek Cię interesuje? Jakaś konkretna tematyka? :) Osobiście muszę mieć książki z cyklu Cała Polska Czyta Dzieciom oraz te nagrodzone w konkursie A. Lindgren :)
Wasze dzieci od samego początku lubialy książki?
Mój bardzo lubi Ale oglądać czytać tylko niektóre... zastanawiam się kiedy uda nam się przeczytać bajkę przed snem ;)

Do góry