_Katharsis_
Fanka BB :)
A ja podlasianka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na kiedy masz termin porodu?Ja dzis 6+4 i w ramach zdrowego odzywniania sie zjem mirinde
Ja teżJa jestem z Warszawy
Szalona jesteś. Ja tyle robiłam tylko z psem raz w tygodniu a po za tym... to tak może ze 2 się ustukaJa jestem lazik, normalnie przechodze 12 km i to jest spacer wersja soft. Spacer wersja hard to 30 km XD dlatego jak gin kazal mi sie oszczedzac zastanawiam sie czy 6 km to duzo dla mnie to jak wstac i pojsc do kibla. Ledwo sie podniose a juz jestem na miejscu Auto nie ma szans.
To może do parku... na ławkę... kawa, ciastko i te sprawy nie będziemy łazić bo ciężko będzie rozmawiaćbede w warszawie to pojdziemy na spacer;p chyba ze sie boicie haha
Dokladnie, na tym basenie to zawsze jakis ruch, a do tego corka pewnie wniebowzieta, ze nie dosc, ze razem spedzacie czas, to jeszcze w takiej wielkiej, ale fajowej, "wannie" ;-) mega mnie ciekawi czy bede potrafila tak wplatac ruch w zycie codzienne. Oczywiscie chcialabym, bo to profit dla mnie, a i dziecko uczy sie dobrych wzorcow, ze trza sie ruszac :-) no ale do tej pory meldowalam sie na silowni, 1,5h moje i do domciu odpoczywac, teraz juz nie bedzie tak kolorowo ale wierze, ze jakos sie to da poukladacJa sie wzielam jeszcze za basen fakt nie plywam tylko se skacze jak jakis pasikonik z moim dzieckiem... ale to ruch. Jak wyszlam z basenu to sie poczulam jakbym byla ubrana w kombinezon z metalu i ktos wlaczyl gigantyczny magnez zderzenie z grawitacja bylo kozak. Mysle ze moze na tym basenie sie nabawilam tego krwiaka bo czlowiek w wodzie to nawet nie czuje tego wysilku fizycznego. Albo jak mi corka wywalila z bani w nocy w blizne po cc ... no nic musze teraz jeszcze oby tylko 2,5 tyg udawac inwalide. Jak sie ta lajza wchlonie to kilometrażu nadciągam
A któraś z dziewczyn z trójmiasta jest? Ja z Gdyni [emoji2]
Ja mam godzinę drogi do TrójmiastaA któraś z dziewczyn z trójmiasta jest? Ja z Gdyni