Celia89
Fanka BB :)
Trzymam kciuki za wasze wizyty ) ja teraz mam dalekoooo termin bo dopiero 19 marca.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie, ale ja mam biust w rozmiarze G, który w ciąży urósł do J. Mam 160 cm. wzrostu (w kapeluszu) i jak mi jeszcze brzuch do tego doszedł, to nie było wiadomo gdzie się dana część ciała kończy, a gdzie kolejna zaczyna. Same cycki by mi w stare ciuchy nie weszły, hahaha a co dopiero jeszcze brzuch wcisnąćPoważnie? Kurcze ja potrzebowałam tylko spodni ciążowych. Mocno przytyłaś?
Liczę dlatego na to, że teraz po sezonie uda mi się coś w jakiejś dużej promocyji wyhaczyć bo później to nie kupię niczego na pewno. A jak wychodzę z Młodą o godz. 6.20 na przystanek autobusowy, żeby ją do przedszkola odwieźć, to możecie sobie wyobrazić, że cienka kurteczka odpięta, w środku października, może o tej porze nie wystarczyćJa tez mam niecałe 160 [emoji28] rodziłam syna w styczniu. Kupiłam w lumpie plaszcz taki większy i przesuwałam guziki jak mi brzuchol urósł [emoji28] przed porodem to już ledwo ledwo miejsca na nie starczyło. Ale z drugiej strony, jak sobie pomyślałam ze mam wydać 290zl na kurtkę zimowa, która ponoszę 3 msc, to aż mnie zmroziło. Popieprzylo ich z tymi cenami, serio [emoji28]
Ja pierwsza wizyta 18marca.Trzymam kciuki za wasze wizyty ) ja teraz mam dalekoooo termin bo dopiero 19 marca.
Kiedyś pamiętam, że byłam na szkoleniu i bardzo chwalili rutynę w leczeniu żylaków, krwiaków etc.Bierzecie jakas wit C? wlasnie czytam ze przyspiesza wchlanianie sie krwiakow
Bierzecie jakas wit C? wlasnie czytam ze przyspiesza wchlanianie sie krwiakow
Mi dietetyk zalecił to Link do: Preparat medycyny naturalnej XeniVIT bio Witamina C 1000 90 kaps. roślinnych - Opinie i ceny na Ceneo.pl
Podesłał mi artykuł jak ważna jest witamina C w ciąży. Jak chcecie to odszukam. Ale na naczynia krwionośne też pomaga bardzo. Smakuje średnio ale 2 szklanki dziennie wciskam.
łooo to też się naczekasz Ja się teraz doczekać nie mogę żeby zobczyć jak mój poteżny dzieciar rośnieJa pierwsza wizyta 18marca.
a pewnie tak, ja się nie znam boję się eksperymentować w ciąży zwlaszcza w 1 trymestrze. Biore teraz omegamed mama start, estanion mama, mg b6, duphason i tą wit c bym pobrala.Kiedyś pamiętam, że byłam na szkoleniu i bardzo chwalili rutynę w leczeniu żylaków, krwiaków etc.