reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2021

reklama
Poważnie? Kurcze ja potrzebowałam tylko spodni ciążowych. Mocno przytyłaś?
Nie, ale ja mam biust w rozmiarze G, który w ciąży urósł do J. Mam 160 cm. wzrostu (w kapeluszu) i jak mi jeszcze brzuch do tego doszedł, to nie było wiadomo gdzie się dana część ciała kończy, a gdzie kolejna zaczyna. Same cycki by mi w stare ciuchy nie weszły, hahaha :D a co dopiero jeszcze brzuch wcisnąć ;)

Ja tez mam niecałe 160 [emoji28] rodziłam syna w styczniu. Kupiłam w lumpie plaszcz taki większy i przesuwałam guziki jak mi brzuchol urósł [emoji28] przed porodem to już ledwo ledwo miejsca na nie starczyło. Ale z drugiej strony, jak sobie pomyślałam ze mam wydać 290zl na kurtkę zimowa, która ponoszę 3 msc, to aż mnie zmroziło. Popieprzylo ich z tymi cenami, serio [emoji28]

Ja tez mam niecałe 160 [emoji28] rodziłam syna w styczniu. Kupiłam w lumpie plaszcz taki większy i przesuwałam guziki jak mi brzuchol urósł [emoji28] przed porodem to już ledwo ledwo miejsca na nie starczyło. Ale z drugiej strony, jak sobie pomyślałam ze mam wydać 290zl na kurtkę zimowa, która ponoszę 3 msc, to aż mnie zmroziło. Popieprzylo ich z tymi cenami, serio [emoji28]
Liczę dlatego na to, że teraz po sezonie uda mi się coś w jakiejś dużej promocyji wyhaczyć :D :D :D bo później to nie kupię niczego na pewno. A jak wychodzę z Młodą o godz. 6.20 na przystanek autobusowy, żeby ją do przedszkola odwieźć, to możecie sobie wyobrazić, że cienka kurteczka odpięta, w środku października, może o tej porze nie wystarczyć ;)

Zły link. Ja mam to w proszku do rozpuszczenia ale rozważę kapsułki z linku powyżej

Mi dietetyk zalecił to Link do: Preparat medycyny naturalnej XeniVIT bio Witamina C 1000 90 kaps. roślinnych - Opinie i ceny na Ceneo.pl

Podesłał mi artykuł jak ważna jest witamina C w ciąży. Jak chcecie to odszukam. Ale na naczynia krwionośne też pomaga bardzo. Smakuje średnio ale 2 szklanki dziennie wciskam.

Ja pierwsza wizyta 18marca.
łooo to też się naczekasz :) Ja się teraz doczekać nie mogę żeby zobczyć jak mój poteżny dzieciar rośnie :)

Kiedyś pamiętam, że byłam na szkoleniu i bardzo chwalili rutynę w leczeniu żylaków, krwiaków etc.
:D a pewnie tak, ja się nie znam :D boję się eksperymentować w ciąży zwlaszcza w 1 trymestrze. Biore teraz omegamed mama start, estanion mama, mg b6, duphason i tą wit c bym pobrala.

reklama
Do góry