reklama
JuLa?
Fanka BB :)
Mam pytanie czy któraś z Was też ma takie napady głodu czasem w nocy. Ja miałam tak samo w 1 ciąży i wykańczam się . W dzień niewiele jem bo mój organizm nie przyjmuje albo raczej zmysł powonienia większość odrzuca. Do tego jestem wysoka i szczupła i mój Dzidź rośnie i boję się że głoduje. W nocy dzisiaj obudziłam się z takim głodem jakbym miała zakończyć swój żywot . Ledwo doszłam do kuchni i o 2 w nocy gotowałam makaron i zupę mleczną. A rano przez to zdycham z mdłości i znowu z głodu . Nie jest łatwo
anio0
Ja mam odwrotnie. Nie mogę niczego przełknąć. Nie to, żeby mnie odrzucało, czy żebym miała mdłości... Po prostu czuję się wiecznie najedzona. Mam brzuch tak wielki i twardy, że nie mogę zwalczyć wrażenia, że jest wiecznie pełny.Mam pytanie czy któraś z Was też ma takie napady głodu czasem w nocy. Ja miałam tak samo w 1 ciąży i wykańczam się . W dzień niewiele jem bo mój organizm nie przyjmuje albo raczej zmysł powonienia większość odrzuca. Do tego jestem wysoka i szczupła i mój Dzidź rośnie i boję się że głoduje. W nocy dzisiaj obudziłam się z takim głodem jakbym miała zakończyć swój żywot . Ledwo doszłam do kuchni i o 2 w nocy gotowałam makaron i zupę mleczną. A rano przez to zdycham z mdłości i znowu z głodu . Nie jest łatwo
W ciągu dnia wciskam w siebie, na przykład, jedno jabłko i dwie kanapki. I cieszę się, że coś zjadłam. Brzuch za to wiecznie wygląda jakbym pożarła słonia. Całą rodzinę słoni, tak dokładniej ;P Z piciem mam identycznie. Czuję się ociężale przez ten spuchnięty brzuch tak, jakbym dopiero co się najadła za czterech. Nie podoba mi się to...
@anio0 opisałaś dokładnie to jak również ja się czuję, nic przyjemnego więc łącze się w bólu
Ktoś się pytał o ból piersi, mnie bolały od samego początku a gdzieś w tamtym tygodniu przestały, czuje je tylko czasami ale to już rzadko i bardzo delikatnie, u mnie dzisiaj 6+4 , mam nadzieję że wszystko jest ok bo u lekarza jeszcze nie byłam, za tydzień w środę dopiero wizyta.
A jeśli chodzi o śluz to ja prawie wogóle nic nie mam, także co osoba to inaczej.
Ktoś się pytał o ból piersi, mnie bolały od samego początku a gdzieś w tamtym tygodniu przestały, czuje je tylko czasami ale to już rzadko i bardzo delikatnie, u mnie dzisiaj 6+4 , mam nadzieję że wszystko jest ok bo u lekarza jeszcze nie byłam, za tydzień w środę dopiero wizyta.
A jeśli chodzi o śluz to ja prawie wogóle nic nie mam, także co osoba to inaczej.
Wizytę mam w czwartek i nie wiem czy dzwonić żeby mnie przyjął wcześniej?Mnie w każdej ciąży bolą od początku do końca, ale to może jest indywidualna sprawa, kiedy masz wizytę?
developerka
Ja też mam 8 marca w którym jesteś tygodniu? Życzę dużo zdrówkaDzień dobry , ja mam wizytę 8 marca. Piersi bolą, brzuch ok. Ale od 2 dni leżę grzecznie w łóżku i dziś też się na to zapowiada - dopadła mnie choroba, gardło,katar i lekka temperatura. Domowymi sposobami leczenie marnie idzie . Biorę Wit c, inhaluje się woda morska, imbir,cytryna,miód , syrop z mleczy. Mam nadzieję że kiedyś mi przejdzie. Miłego dnia wszystkim!
anio0
Wiesz, że trochę mi teraz ulżyło?@anio0 opisałaś dokładnie to jak również ja się czuję, nic przyjemnego więc łącze się w bólu
anio0
Wiecie za czym się rozglądam? Za płaszczami ciążowymi z wyprzedaży Pamiętam, że ich ceny zwalają z nóg, a teraz jest chyba ostatnia szansa na zakup czegoś cieplejszego w okazyjnej cenie... Jak rodziłam Młodą w grudniu, to miałam pożyczony płaszcz ciążowy od koleżanki... w który i tak nie dałam rady się zapiąć, haha. Dobrze, że zima była łaskawa i ciepła, bo nie wiem co bym zrobiła
Macie jakieś sklepy dla ciężarówek do polecenia? Pomijając tradycyjne sieciówki? Bo te już przejrzałam chyba wszystkie
Macie jakieś sklepy dla ciężarówek do polecenia? Pomijając tradycyjne sieciówki? Bo te już przejrzałam chyba wszystkie
Athena__01
Ja tak samo miałam wizytę a następna dopiero 27 marca... To będzie 12 tydzien kurcze długo jeszcze.ja też byłam w 7 tyg dokładnie 6+4 mam Założona kartę ciąży i lekarka proponowała mi L4 ale nie wzięłam
reklama
Taaaak! Też w tę środę. Według OM będzie to dopiero 6+0, ale chciałabym zobaczyć czy wszystko zmierza w dobrym kierunkuJa też w środę, mam stresa, bo na poprzedniej był tylko pęcherzyk ciążowy, ale jestem dobrej myśli, teraz musi już być
Na którą godzinę, ja na 15.40 @Latowkato Ty też w tą środę idziesz?
Moja wizyta o 17