reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2021

Dziewczyny,
Odnośnie do badań prenatalnych.. oswieccie mnie jako żółtodzioba w tematach ciążowych.
Jak się przygotować? Czego się spodziewać? Jak jest z tym testem PAPPA? Czy któraś z was decyduje się np na Nifty?

reklama
Dziewczyny,
Odnośnie do badań prenatalnych.. oswieccie mnie jako żółtodzioba w tematach ciążowych.
Jak się przygotować? Czego się spodziewać? Jak jest z tym testem PAPPA? Czy któraś z was decyduje się np na Nifty?
Dobre pytanie jak to z tym testem pappa ja w pierwszej ciąży nawet o tym nie słyszałam..... A to było 3 lata temu

ciesze sie razem z wami z tych zdjęć usg,sama się nie mogę doczekać na swoje❤️. Na dzisiaj mam zmartwienie bo zlecialam ze schodów zlecialam dokładnie 13 schodow z góry na dół glowa obita prawa ręka obita i plecy obite mam tylko nadzieje ze nic się z moja fasolka nie stało bo bym nigdy w życiu sobie tego nie wybaczyla😭😭😭

Jutro mam pierwszą wizytę i zaczynam się stresować. Do tej pory tak lekko do tego podchodziłam na zasadzie "co będzie, to będzie", a dzisiaj mój chomiczek w glowie zaczął biegać. Niby wiem, że nie mam wpływu na to co jutro usłyszę i że to jest niezależne ode mnie, a jednak ciężko zagłuszyć różne myśli. 🤔
Pierwsza wizyta najgorsza. Też się boję. Później podejdę na luzie:)

ciesze sie razem z wami z tych zdjęć usg,sama się nie mogę doczekać na swoje❤️. Na dzisiaj mam zmartwienie bo zlecialam ze schodów zlecialam dokładnie 13 schodow z góry na dół glowa obita prawa ręka obita i plecy obite mam tylko nadzieje ze nic się z moja fasolka nie stało bo bym nigdy w życiu sobie tego nie wybaczyla😭😭😭
Jest bardzo dobrze chroniona w twoim brzuchu. Spokojnie. W 3 trymestrze takie tańce były by już nie dopuszczalne, ale moja babka spadła z moja matką pod koniec ciąży i żyje.

Dziś 14 stopni w dzień a mi zimno [emoji57] I teraz leżę pod kocem i dalej mi zimno [emoji24] też tak macie?? Wgl ciągle bym coś zajadała.
W pracy tez się czułam bez sił..
Zaraz chce iść na spacer żeby trochę ten brzuch ruszyć, balon taki [emoji86]

Ja mam dokładnie tak samo, ciagle mi zimno, siedzę pod kocem jakby mroz był [emoji28] miewam nawet dreszcze kilka razy w ciągu dnia [emoji28]

Dziewczyny,
Nifty, to chyba decyzja jeśli pappa z obrazem usg wyjdzie źle, więc myślę, że każda z nas póki co nie nastawia się na to, że będzie musiała je wykonywac, @Aniabrz ja już miałam w 2012 ale chodziłam wtedy do lekarza, który ma ta specjalizacje i on wykonuje je każdej swojej pacjentce, nie ważne czy ma 18 lat czy 40, w przeciwnym razie pewnie też bym nie wiedziała co to takiego.
P.s w zeszłym roku dowiedziałam się co to Beta HCG🙈😂

reklama
Do góry