reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2021

Dziewczyny,
Odnośnie do badań prenatalnych.. oswieccie mnie jako żółtodzioba w tematach ciążowych.
Jak się przygotować? Czego się spodziewać? Jak jest z tym testem PAPPA? Czy któraś z was decyduje się np na Nifty?

reklama
Dziewczyny,
Odnośnie do badań prenatalnych.. oswieccie mnie jako żółtodzioba w tematach ciążowych.
Jak się przygotować? Czego się spodziewać? Jak jest z tym testem PAPPA? Czy któraś z was decyduje się np na Nifty?
Dobre pytanie jak to z tym testem pappa ja w pierwszej ciąży nawet o tym nie słyszałam..... A to było 3 lata temu

ciesze sie razem z wami z tych zdjęć usg,sama się nie mogę doczekać na swoje❤️. Na dzisiaj mam zmartwienie bo zlecialam ze schodów zlecialam dokładnie 13 schodow z góry na dół glowa obita prawa ręka obita i plecy obite mam tylko nadzieje ze nic się z moja fasolka nie stało bo bym nigdy w życiu sobie tego nie wybaczyla😭😭😭

Jutro mam pierwszą wizytę i zaczynam się stresować. Do tej pory tak lekko do tego podchodziłam na zasadzie "co będzie, to będzie", a dzisiaj mój chomiczek w glowie zaczął biegać. Niby wiem, że nie mam wpływu na to co jutro usłyszę i że to jest niezależne ode mnie, a jednak ciężko zagłuszyć różne myśli. 🤔
Pierwsza wizyta najgorsza. Też się boję. Później podejdę na luzie:)

ciesze sie razem z wami z tych zdjęć usg,sama się nie mogę doczekać na swoje❤️. Na dzisiaj mam zmartwienie bo zlecialam ze schodów zlecialam dokładnie 13 schodow z góry na dół glowa obita prawa ręka obita i plecy obite mam tylko nadzieje ze nic się z moja fasolka nie stało bo bym nigdy w życiu sobie tego nie wybaczyla😭😭😭
Jest bardzo dobrze chroniona w twoim brzuchu. Spokojnie. W 3 trymestrze takie tańce były by już nie dopuszczalne, ale moja babka spadła z moja matką pod koniec ciąży i żyje.

Dziś 14 stopni w dzień a mi zimno [emoji57] I teraz leżę pod kocem i dalej mi zimno [emoji24] też tak macie?? Wgl ciągle bym coś zajadała.
W pracy tez się czułam bez sił..
Zaraz chce iść na spacer żeby trochę ten brzuch ruszyć, balon taki [emoji86]

Ja mam dokładnie tak samo, ciagle mi zimno, siedzę pod kocem jakby mroz był [emoji28] miewam nawet dreszcze kilka razy w ciągu dnia [emoji28]

Dziewczyny,
Nifty, to chyba decyzja jeśli pappa z obrazem usg wyjdzie źle, więc myślę, że każda z nas póki co nie nastawia się na to, że będzie musiała je wykonywac, @Aniabrz ja już miałam w 2012 ale chodziłam wtedy do lekarza, który ma ta specjalizacje i on wykonuje je każdej swojej pacjentce, nie ważne czy ma 18 lat czy 40, w przeciwnym razie pewnie też bym nie wiedziała co to takiego.
P.s w zeszłym roku dowiedziałam się co to Beta HCG🙈😂

reklama
Do góry