reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2021

Haha takie zainteresowanie wzbudziłam że sama jestem w szoku :D poszukam czy są gdzieś na forum pytania do ginekologa
Jak nie, to na fejsie jest grupa "Ciąża - pytania i odpowiedzi" :D Można machnąć coś anonimowo (sama dzisiaj zapytałam o cc, ale ciiii ;) )

reklama
O to chyba dziołszki coś znalazłam, te procenty to coś o oszacowaniu pisze, ale ja to się nie znam

Załączniki

• Screenshot_2021-02-20-22-24-46-480_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-02-20-22-24-46-480_com.android.chrome.jpg
    320,8 KB · Wyświetleń: 55
Czytałam. Przelotem, bo przelotem, ale tam widziałam procenty głównie w odniesieniu do... no... stillborn... ile procent dzieci przeżywa rodząc się w danym tygodniu ciąży. Sorry. Mam zaćmienie chwilowe ;)
Haha to nie wiem jak Ci to Google przetłumaczyło, u mnie pisze, że wiek dziecka i w nawiasie właśnie te procenty szacunkowo jaki jest wiek dziecka

reklama
moje 3 pierwsze usg zjarala moja matka bo jest geniuszem ktory laminuje papier termoaktywny :> mimo ze pracuje w drukarni i moglam to najpierw skserować a pozniej zalaminowac se sama..
Ej, dobry tip! Będę wiedziała żeby nie laminować :-D póki co nie miałam takich zakusów, ale jak hormony wystrzelą to kto wie co by mi do głowy strzeliło :-D

Do góry