reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2021

reklama
Hmm :D a to jeszcze inaczej. Ale juz kumam :D powyzej 1% bo pewnie masz 10, 11, 12 , 13% ciazt za soba, a jak 99% to np pacjetka ktora ma 80% ciazy za soba, czyli ponizej 99%

Patrzę na moje stare usg, to GA było wiekiem na podstawie badania, nie @. Mam na dwóch zdjęciach z tej samej wizyty inne GA przy pomiarze pęcherzyka, a inne przy pomiarze zarodka.

Hmm :D a to jeszcze inaczej. Ale juz kumam :D powyzej 1% bo pewnie masz 10, 11, 12 , 13% ciazt za soba, a jak 99% to np pacjetka ktora ma 80% ciazy za soba, czyli ponizej 99%
Tyle tylko, że nasze dziewczyny mają w podobnych tygodniach takie różne wartości. Przeszperałam wątek wizytowy.

reklama
Patrzę na moje stare usg, to GA było wiekiem na podstawie badania, nie @. Mam na dwóch zdjęciach z tej samej wizyty inne GA przy pomiarze pęcherzyka, a inne przy pomiarze zarodka.
moje 3 pierwsze usg zjarala moja matka bo jest geniuszem ktory laminuje papier termoaktywny :> mimo ze pracuje w drukarni i moglam to najpierw skserować a pozniej zalaminowac se sama..

Do góry