reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2021

reklama
Cześć Dziewczyny!
Mam nadzieję, że mogę dołączyć? Od kilku dni czytam Wasze wpisy.. Tydzień temu zrobiłam test i wyszly 2 kreseczki, mamy 2 córki 6 i 3. O to Malenstwo staraliśmy się ponad pół roku, ale nic nie wychodziło, w październiku była ciąża biochemiczna, okazało się że młodsza córka choruje i od grudnia zakończyliśmy starania 😉 w styczniu wszystko dzidziusiowe sprzedaliśmy lub oddaliśmy, a tu taka niespodzianka 😁 nadal nie umiem uwierzyć.. We wtorek mam wizytę, a termin porodu wychodzi na 22.10
Kurna następna z 22 października. Jak zaczniemy rodzić to coś czuję że fotki bobasow będą lecieć hurtem 😂

Cześć Dziewczyny!
Mam nadzieję, że mogę dołączyć? Od kilku dni czytam Wasze wpisy.. Tydzień temu zrobiłam test i wyszly 2 kreseczki, mamy 2 córki 6 i 3. O to Malenstwo staraliśmy się ponad pół roku, ale nic nie wychodziło, w październiku była ciąża biochemiczna, okazało się że młodsza córka choruje i od grudnia zakończyliśmy starania 😉 w styczniu wszystko dzidziusiowe sprzedaliśmy lub oddaliśmy, a tu taka niespodzianka 😁 nadal nie umiem uwierzyć.. We wtorek mam wizytę, a termin porodu wychodzi na 22.10
Gratulacje 😁😁 u mnie starania były od września i nic nie wychodziło i nagle w tym miesiacu w końcu się udało ale u mnie to wszystkie rzeczy zachowane ☺️

Gratulacje 😁😁 u mnie starania były od września i nic nie wychodziło i nagle w tym miesiacu w końcu się udało ale u mnie to wszystkie rzeczy zachowane ☺️
Ja jak czytałam ile ludzie starają się o drugie to się załamałam a tu zaskoczenie pyk i w 1 cyklu się udało. Ale to chyba zależne od wieku, hormonów i genów?

Od 6 rano piękę i gotuje ale znając mnie o 20 już będę w łóżku. Bo tak to wygląda u mnie od rana pełna energii a pod wieczór nie nadaje się do niczego . Najgorsze w tym wszystkim jest to że mam ochotę na % nawet wódkę bym wypiła 😱 a ogólnie to ja jestem anty alkoholowa . Śnią mi się po nocach drinki i imprezy. 😃😃😃
Mi to się śnią bliźniaki, hahaha :D dzisiaj znowu miałam taki sen... :O aż strach pomyśleć co oznacza. Niby pomyślność i zastrzyk finansowy, hihi.

To my się staraliśmy ponad rok, mnóstwo leków było potrzebnych żeby wyregulować hormony i przywrócić owulację.
Weekend spędzamy u teścia, myślałam że przekażemy już dobre nowiny ale jednak czekamy aż będzie serduszko. Zrobiliśmy sobie spacer, ugotowaliśmy obiad i padam, muszę odpocząć bo czuję całe podbrzusze. A babcia faworki wymyśliła i trzeba będzie zaraz iść pomóc, więc zbieram siły :p

reklama
Ja od wczorajszego wieczora mam plamienia, choć zawsze mówiłam że nie będę chodzić to dziś poszłam na betę, wynik dość niski bo 51, w poniedziałek jakimś cudem udało mi się dostać wizytę u gina, rano skocze jeszcze na powtórkę bety i zobaczymy ale mam złe przeczucia.

Do góry