reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2021

reklama
Cześć Dziewczyny!
Mam nadzieję, że mogę dołączyć? Od kilku dni czytam Wasze wpisy.. Tydzień temu zrobiłam test i wyszly 2 kreseczki, mamy 2 córki 6 i 3. O to Malenstwo staraliśmy się ponad pół roku, ale nic nie wychodziło, w październiku była ciąża biochemiczna, okazało się że młodsza córka choruje i od grudnia zakończyliśmy starania 😉 w styczniu wszystko dzidziusiowe sprzedaliśmy lub oddaliśmy, a tu taka niespodzianka 😁 nadal nie umiem uwierzyć.. We wtorek mam wizytę, a termin porodu wychodzi na 22.10
Kurna następna z 22 października. Jak zaczniemy rodzić to coś czuję że fotki bobasow będą lecieć hurtem 😂

Cześć Dziewczyny!
Mam nadzieję, że mogę dołączyć? Od kilku dni czytam Wasze wpisy.. Tydzień temu zrobiłam test i wyszly 2 kreseczki, mamy 2 córki 6 i 3. O to Malenstwo staraliśmy się ponad pół roku, ale nic nie wychodziło, w październiku była ciąża biochemiczna, okazało się że młodsza córka choruje i od grudnia zakończyliśmy starania 😉 w styczniu wszystko dzidziusiowe sprzedaliśmy lub oddaliśmy, a tu taka niespodzianka 😁 nadal nie umiem uwierzyć.. We wtorek mam wizytę, a termin porodu wychodzi na 22.10
Gratulacje 😁😁 u mnie starania były od września i nic nie wychodziło i nagle w tym miesiacu w końcu się udało ale u mnie to wszystkie rzeczy zachowane ☺️

Gratulacje 😁😁 u mnie starania były od września i nic nie wychodziło i nagle w tym miesiacu w końcu się udało ale u mnie to wszystkie rzeczy zachowane ☺️
Ja jak czytałam ile ludzie starają się o drugie to się załamałam a tu zaskoczenie pyk i w 1 cyklu się udało. Ale to chyba zależne od wieku, hormonów i genów?

Od 6 rano piękę i gotuje ale znając mnie o 20 już będę w łóżku. Bo tak to wygląda u mnie od rana pełna energii a pod wieczór nie nadaje się do niczego . Najgorsze w tym wszystkim jest to że mam ochotę na % nawet wódkę bym wypiła 😱 a ogólnie to ja jestem anty alkoholowa . Śnią mi się po nocach drinki i imprezy. 😃😃😃
Mi to się śnią bliźniaki, hahaha :D dzisiaj znowu miałam taki sen... :O aż strach pomyśleć co oznacza. Niby pomyślność i zastrzyk finansowy, hihi.

To my się staraliśmy ponad rok, mnóstwo leków było potrzebnych żeby wyregulować hormony i przywrócić owulację.
Weekend spędzamy u teścia, myślałam że przekażemy już dobre nowiny ale jednak czekamy aż będzie serduszko. Zrobiliśmy sobie spacer, ugotowaliśmy obiad i padam, muszę odpocząć bo czuję całe podbrzusze. A babcia faworki wymyśliła i trzeba będzie zaraz iść pomóc, więc zbieram siły :p

reklama
Ja od wczorajszego wieczora mam plamienia, choć zawsze mówiłam że nie będę chodzić to dziś poszłam na betę, wynik dość niski bo 51, w poniedziałek jakimś cudem udało mi się dostać wizytę u gina, rano skocze jeszcze na powtórkę bety i zobaczymy ale mam złe przeczucia.

Do góry