Anonim2021
Zaciekawiona BB
Sprawdzałaś w kalkulatorze jaki jest dwudniowy przyrost? Chyba od 66% jest ok a może u Ciebie już się łapie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sprawdzałaś w kalkulatorze jaki jest dwudniowy przyrost? Chyba od 66% jest ok a może u Ciebie już się łapie
@Wylogowana - też bardzo polecam dokument na netflixie, angielska nazwa taka sama tj. Babies, obejrzelismy z mężem od deski do deski jeśli można tak powiedzieć w przypadku filmu/serialu :-)Ten jest z Żukowa koło Gdańska
Na Netflixie jest film jak się rozwijają niemowlęta. Ale nie pamiętam tytułu chyba własnie 'niemowlęta'
Niemowlęta / babies ale mi sie po pierwszym sezonie znudził;pTen jest z Żukowa koło Gdańska
Na Netflixie jest film jak się rozwijają niemowlęta. Ale nie pamiętam tytułu chyba własnie 'niemowlęta'
Wiem, ze latwo sie mowi, ale mysle ze najpewniej jest poczekac na wizyte. Internetowe kalkulatory to czesto jedno, a twarda medyczna wiedza ginekologa to drugie. Nie zakladalabym najgorszego przed wizyta, glowa do gory!53% niesety za niski
A to mnie z kolei wciagnal :-) maz sobie saczyl wino zawsze, a ja sie zadowalalam samym seansem i ew.wodaNiemowlęta / babies ale mi sie po pierwszym sezonie znudził;p
za mało strzelanin i wybuchówA to mnie z kolei wciagnal :-) maz sobie saczyl wino zawsze, a ja sie zadowalalam samym seansem i ew.woda
Rozumiem, ehhh... W takim razie bardzo wspolczuje, ale jako niepoprawna optymistka trzymam tak czy siak kciuki za jutro, moze beda jednak dobre wiesci!Niesety byłam u lekarza 17.02 i juz wiem ze ciąża nie rozwija się prawidlowo, pęcherzyk 6mm pusty, pęcherzyk bardzo mały, do początku był problem z betą, jutro mysle ze juz wszystko będzie wiadomo.