reklama
meraja
Fanka BB :)
Jak mi znów walna cc to fakt z kwadrans. Tu gadu gadu ze będą dewolaje jedli tu już Laure trzymałam tu mnie szyli i stru na salę pooperacyjna
U mnie opowiadali sobie skecze z kabaretu [emoji23][emoji23][emoji23]
Celia89
masz jeszcze nas. Napewno mamuski powiedza Ci na co zwaracac uwage 3 trym, jak sie objawia porod, co warto kupic. Czym sie rozni cc od sn ;p poza oczywistym aspektem ze jendo jest operacja, ale przebieg, dalsza pielegnacja regeneracja, laktacja. Spokojnie wiekszosc znas jest w dopiero 2 mc ... i wszytskie dopiero w 1 trymestrze.Ja będę miała 1 dziecko i boję się tego co będzie więc do szkoły rodzenia pójdziemy
Pracować będę nie wiem ile - zobaczymy ginekolog już mi chiala dać zwolnienie więc u niej widać wystarczy ciąża i już można leżeć
paula1492
masz jeszcze nas. Napewno mamuski powiedza Ci na co zwaracac uwage 3 trym, jak sie objawia porod, co warto kupic. Czym sie rozni cc od sn ;p poza oczywistym aspektem ze jendo jest operacja, ale przebieg, dalsza pielegnacja regeneracja, laktacja. Spokojnie wiekszosc znas jest w dopiero 2 mc ... i wszytskie dopiero w 1 trymestrze.
Heheh no właśnie na to liczę
Już się trochę dowiedziałam z tego forum
Czytam wszystko uważnie i notuje w głowie
Po 48 h w 33 dc wynik 3870. Przyrost 144%. To standardowy przyrost czy jednak troche większy?Cześć dziewczyny. Nie jestem typem forumowym, ale piszę, bo nie wiem co mam myśleć. Dziś mój 31 dc i odebrałam betę 1582. Jakoś chyba dużo. Czy ktoś jeszcze zna podobne przypadki, które zakończyły się dobrze? Lekarza mam 25 lutego.
Mam nadzieję że wszystko jest ok i tym razem doczekam się szczęśliwego końca.
Skoro pijesz rozpuszczalne to rozumiem, ze nie lubisz mocnej kawy... wiec może dobrym rozwiązaniem przędzie przedłużone espresso ze spienionym mlekiem. Myśle ze zakochasz się bardziej niż w tym napoju kawowym@Valezi dzięki za podpowiedź, nie spodziewałam się że w takich kawach może być tyle świństwa. Poczytam i może wybiorę coś dla siebie a jak nie to na kawe inkę się przerzucę
Kurczę bardzo przykro! Faktycznie na takim etapie już powinnaś zobaczyć zarodek z serduchem.. Jednorazowa beta nic nie powie, trzeba by było przyrost zrobić. I dla pewnosci poszła bym do innego ginekologa.Ja już po USG. Jestem załamana. Nic nie widać. Powinnam być w 6t3d. A tam tylko jakaś czarna kropka na ekranie. Laska która robiła mi USG nie mogła stwierdzić ciąży. Wzięła betę i zobaczymy.
Ja już straciłam nadzieję
Trzymaj się ciepło!
reklama
Wszystko ok. Ale wartości spore jak na tak wczesną ciąże. To oczywiście nic złego, ale być może zwiastuje podwójne szczęście. Co prawda nie zawsze, ale możePo 48 h w 33 dc wynik 3870. Przyrost 144%. To standardowy przyrost czy jednak troche większy?
Mam nadzieję że wszystko jest ok i tym razem doczekam się szczęśliwego końca.