Celia89
Fanka BB :)
Jaka ja jestem glupia... tak chcialam tego dziecka ze zapomnialam ze trzeba bedzie urodzic.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie 11 lat i nie planowałam drugiego dziecka . Może inaczej planowałam jak mała miała 2-3 lata a teraz nie wiem jak to się stało.Dziewczyny macie już starsze dzieciaki? Jaka będzie u was różnica wieku? Ja mam już dwójkę [emoji85]i szczerze nie planowaliśmy kolejnego bobasa [emoji85]syn ma w maju 7lat a córa w czerwcu 2 i trochę się obawiam bo to jest taka moja mała zazdrosna przylepa, w dodatku cycoholik [emoji1787][emoji15]
A ogólnie to tp mi wychodzi na na 22.10. Dziś zrobiłam test, cieszę się a jednocześnie jestem przerażona..
Jaka ja jestem glupia... tak chcialam tego dziecka ze zapomnialam ze trzeba bedzie urodzic.
Dziewczyny macie już starsze dzieciaki? Jaka będzie u was różnica wieku? Ja mam już dwójkę [emoji85]i szczerze nie planowaliśmy kolejnego bobasa [emoji85]syn ma w maju 7lat a córa w czerwcu 2 i trochę się obawiam bo to jest taka moja mała zazdrosna przylepa, w dodatku cycoholik [emoji1787][emoji15]
A ogólnie to tp mi wychodzi na na 22.10. Dziś zrobiłam test, cieszę się a jednocześnie jestem przerażona..
Co znaczy HNB?Mój synek ma aktualnie 9msc, na jesień będzie hardcor, jeśli okaże się, że drugie dzieciątko też jest HNB
Ja doskonale pamiętam, ale tłumaczę sobie, że to tylko kilka godzin i potem ma się małe szczęście na całe życie.
Apropo znieczulenia. Miałam podczas pierwszego porodu, nie zadziałało, potem bolał mnie kręgosłup przez miesiąc. Teraz nie wezmę, mimo że wiem, że będą to masakryczne godziny. A może miło się zdziwię i dziecię wyskoczy w 2 sekundy
Planowałam do lipca... życie już mnie usadziło na dupie i od wczoraj leżę na kanapieKobietki a do którego miesiąca planujecie pracować?