reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2021

@Celia89 a jakie łobuzy ło matko jedyna 😂 także zastanów się dwa razy 😂
Ja chyba nigdy takich filmów nie oglądałam i chyba przy tym zostanę 😀 wolę chyba żyć w błogiej nieswiadomsci jak to wygląda z tej "drugiej strony"😂
Ja mam parkę 😀 zawsze chciałam mieć jeszcze jedną córeczkę, ale coś czuje ze chłopak będzie
Dziolche mam, a ma pseudonim w rodzinie omen/ dziecko szatana. Idę właśnie zaszczepić ją. Zobaczmy co odwali Xd

reklama
Kobietki a do którego miesiąca planujecie pracować?
Ja w poprzedniej ciąży pracowałam do 8 miesiąca pewnie pociągnęłabym do końca ale się przeprowadzaliśmy i chciałam mieć wszystko na tip top ale miałam wtedy 23 lata i poza waga słonicy nic mi nie dokuczało teraz tego nie widzę aż tak kolorowo 😃

Też chcę jak najdłużej ale to się okaże bo narazie samopoczucie kiepskie i zobacze co ginekolog powie. A jakie macie zdanie na temat picia słabej kawy?

Dziewczyny macie już starsze dzieciaki? Jaka będzie u was różnica wieku? Ja mam już dwójkę [emoji85]i szczerze nie planowaliśmy kolejnego bobasa [emoji85]syn ma w maju 7lat a córa w czerwcu 2 i trochę się obawiam bo to jest taka moja mała zazdrosna przylepa, w dodatku cycoholik [emoji1787][emoji15]

A ogólnie to tp mi wychodzi na na 22.10. Dziś zrobiłam test, cieszę się a jednocześnie jestem przerażona..

reklama
Dziewczyny macie już starsze dzieciaki? Jaka będzie u was różnica wieku? Ja mam już dwójkę [emoji85]i szczerze nie planowaliśmy kolejnego bobasa [emoji85]syn ma w maju 7lat a córa w czerwcu 2 i trochę się obawiam bo to jest taka moja mała zazdrosna przylepa, w dodatku cycoholik [emoji1787][emoji15]

A ogólnie to tp mi wychodzi na na 22.10. Dziś zrobiłam test, cieszę się a jednocześnie jestem przerażona..
U mnie córka 5 lat a teraz prawdopodobny termin na 18.10.

Do góry