reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2021

reklama
Hej, jestem na samym początku ciąży i dostałam infekcji, ph 7!!! Mam płyn z ph 3,5 i pytanko,czy któraś z Was stosowała infectvagin? Mam całe opakowanie, zastanawiam sie czy może sobie tym nie pomóc przed wizyta u ginekologa.

Hej, jestem na samym początku ciąży i dostałam infekcji, ph 7!!! Mam płyn z ph 3,5 i pytanko,czy któraś z Was stosowała infectvagin? Mam całe opakowanie, zastanawiam sie czy może sobie tym nie pomóc przed wizyta u ginekologa.
Nic nie stosuj bez konsultacji z ginem bo niektóre leki w 1 trymestrze mogą być bardzo szkodliwe albo musiałabyś znaleźć w tabeli leków do jakiej gr należy jak A lub b to spoko. Clotrimazol jest np C i już może być niebezpieczny

Nic nie stosuj bez konsultacji z ginem bo niektóre leki w 1 trymestrze mogą być bardzo szkodliwe albo musiałabyś znaleźć w tabeli leków do jakiej gr należy jak A lub b to spoko. Clotrimazol jest np C
Nic nie stosuj bez konsultacji z ginem bo niektóre leki w 1 trymestrze mogą być bardzo szkodliwe albo musiałabyś znaleźć w tabeli leków do jakiej gr należy jak A lub b to spoko. Clotrimazol jest np C i już może być niebezpieczny
No własnie pracuje w aptece i widze ogrom kobiet kupujących infectvagin, więc sie nad tym zastanawiam i nie widze tez tam składniku, ktory moglby zrobic ała. Klotrimazol moze byc stosowany dopiero w 3 trymastrze, np. ostatnio popularny canesten go zawiera, dlategóz chciałam jescze zapytac, czy ktoras z forumowiczek ma jakies swoje spostrzeżenia.

Ja się cieszyłam że nie odczuwam mdłości, jedynie piersi bolą trochę jak zakwasy i podbrzusze jak na okres. Dzisiaj zaczęłam 6 tydzień i nagle wszystko mnie dopadło: ból głowy, mdłości, zawroty. Mam nadzieję że nie będzie tak codziennie bo sobie nie wyobrażam pracować przy takim kiepskim samopoczuciu. Z drugiej strony tyle czekałam na tą ciążę że powinnam teraz z radością przyjąć każdy objaw na klatę :p

No własnie pracuje w aptece i widze ogrom kobiet kupujących infectvagin, więc sie nad tym zastanawiam i nie widze tez tam składniku, ktory moglby zrobic ała. Klotrimazol moze byc stosowany dopiero w 3 trymastrze, np. ostatnio popularny canesten go zawiera, dlategóz chciałam jescze zapytac, czy ktoras z forumowiczek ma jakies swoje spostrzeżenia.
A to jak się znasz i wiesz co bierzesz to inna gadka:p

Ja się cieszyłam że nie odczuwam mdłości, jedynie piersi bolą trochę jak zakwasy i podbrzusze jak na okres. Dzisiaj zaczęłam 6 tydzień i nagle wszystko mnie dopadło: ból głowy, mdłości, zawroty. Mam nadzieję że nie będzie tak codziennie bo sobie nie wyobrażam pracować przy takim kiepskim samopoczuciu. Z drugiej strony tyle czekałam na tą ciążę że powinnam teraz z radością przyjąć każdy objaw na klatę :p
Słyszałam, że im więcej ciazowych dolegliwości tym mocniejsza ciąża 🙂

reklama
Oj, zawroty głowy mnie do szału doprowadzają. Dzisiaj sobie ciśnienie mierzyłam, bo mi słabo od kilku dni. Jutro idę do gin pokazać progesteron i pomarudzę przy okazji na samopoczucie... Ale jest mi słabo, duszno chwilami, jestem śpiąca, mentalnie i intelektualnie wyłączona z rzeczywistości... I te zawroty głowy potworne 🥺

Do góry