Zosix
Zaangażowana w BB
Czasami 2h a czasami 4 . Zależy od dniaIle godzin śpią Wam W ciągu dnia?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czasami 2h a czasami 4 . Zależy od dniaIle godzin śpią Wam W ciągu dnia?
Sama nie, tzn chwyci sama kocyk albo cos lekkiego, jak jej dam grzechotke do raczki to sama trzymaCzy Wasze dzieciaczki same chwytają zabawki?
Jeszcze chyba za wcześnieCzy podnosicie już swoje pociechy za rączki do siadu?
Moja malo spi w ciągu dnia, pare drzemek po jakies 15/30min.. W nocy spi 8h bez pobudkiLubią skończyła 22 stycznia 3 miesiące i od kilku dni śpi maksymalnie 2 godziny w ciągu dnia.Wliczam tu wszystkie drzemki.W nocy spi w miarę ok, budzi się dwa razy na cysia i zasypia.A jak jest u Was?
To moja Wiki tez sama nie chwyci, muszę Jej podać do rączki (A raczej ułożyć w raczce), czyli U Ciebie tak.samo jest? Trzeba ułożyć w raczce?Sama nie, tzn chwyci sama kocyk albo cos lekkiego, jak jej dam grzechotke do raczki to sama trzyma
A od kiedy można?Jeszcze chyba za wcześnie
4 godziny czy więcej wyjdzie w dzień? Gdzieś tak od 8 do 20.Moja malo spi w ciągu dnia, pare drzemek po jakies 15/30min.. W nocy spi 8h bez pobudki