reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Jak często kladziecie na brzuszek? Jak długo utrzymują główkę w górze?
Staram się kłaść codziennie bo dziecko musi wzmocnić mięśnie żeby móc zacząć pełzać a później raczkować ale to jest kewstia dosłownie 3-4 minut bo moja mała nienawidzi takiej pozycji i jest płacz . :) jeśli dziecko nie lubi to dobrze chociaż na chwile położyć każdego dnia

Staram się kłaść codziennie bo dziecko musi wzmocnić mięśnie żeby móc zacząć pełzać a później raczkować ale to jest kewstia dosłownie 3-4 minut bo moja mała nienawidzi takiej pozycji i jest płacz . :) jeśli dziecko nie lubi to dobrze chociaż na chwile położyć każdego dnia
Oki to moja Wiki ma tak samo najdłużej 5 minut. A Ile razy dziennie kładziesz? 3 razy?

U nas to samo. Mala strasznie nie lubi ale glowke juz ladnie trzyma

Moja też nie znosi leżenia na brzuchu.

Wprowadzałyscie już jedzonko?
Moja we wtorek jadła dynię, dzisiaj marchewkę :) W sobotę będzie wprowadzany brokuł
My zaczynamy od niedzieli marchewka, jestem mega podekscytowana :) a soczki dajecie juz? Bo widziałam ze da takie od 4mc

reklama
Warzywa juz przeszlismy, zaczelismy owoce, marchewka troche przyblokowala ale rozrobiony sok jablkowy z humany pomogl i kupa jak na zawolanie. Olek z 1.10
Moja też nie znosi leżenia na brzuchu.

Wprowadzałyscie już jedzonko?
Moja we wtorek jadła dynię, dzisiaj marchewkę :) W sobotę będzie wprowadzany brokuł

Do góry