reklama
Rudaa94
Fanka BB :)
Ja po prostu staram sie przespac
Dziewczyny A temat ZGAGA jak sobie w tym radzicie bo na mnie migdały już chyba przestały działać.
Liliana87
Oj ja mam bardzo często, niemal codziennie. A przed ciążą nie wiedziałam co to zgaga. Na początku pomagały migdały lub kilka łyków mleka. Teraz pije takie mleczko z apteki i moment pomaga.Dziewczyny A temat ZGAGA jak sobie w tym radzicie bo na mnie migdały już chyba przestały działać.
Załączniki
Agnieszka 30
Ja pije mleko ale to działa tylko na chwilę.Dziewczyny A temat ZGAGA jak sobie w tym radzicie bo na mnie migdały już chyba przestały działać.
Agnieszka 30
Hej dziewczyny miałam dzisiaj wizytę a więc tak na ktg skurcze były widoczne ale szyjka jeszcze zamknięta. Ale chyba w każdej chwili może coś się zmienić maluszek ma jeszcze 8 dni mam nadzieję że w ciągu tych 8 dniach wyjdzie a waży 3400
Zosix
Zaangażowana w BB
Super ! Moja ma jeszcze 10 dni i codziennie myśle ze to już bóle jak przy miesiączce i ostatnio zaczynam odczuwać kręgosłup .Hej dziewczyny miałam dzisiaj wizytę a więc tak na ktg skurcze były widoczne ale szyjka jeszcze zamknięta. Ale chyba w każdej chwili może coś się zmienić maluszek ma jeszcze 8 dni mam nadzieję że w ciągu tych 8 dniach wyjdzie a waży 3400
Liliana87
Miałam tak ostatnio przez kilka dni, naprawdę źle się czułam i każdego dnia myślałam,że to już a ostatnie dwie noce i dni jak ręką odjął... Aż mnie to zastanawia. Czy tak może być i wszystko w porządku. Bolały plecy, zebra, brzuch okresowo calutki czas, noce nieprzespane a tu bam i cisza. Ja mam jeszcze do terminu 14 dni no ale szyjki już prawie nie było na ostatniej wizycie. ZobaczymySuper ! Moja ma jeszcze 10 dni i codziennie myśle ze to już bóle jak przy miesiączce i ostatnio zaczynam odczuwać kręgosłup .
Zosix
Zaangażowana w BB
Ja mieszkam w Anglii a tu oprócz ciśnienia, rozmiaru brzucha i tętna dziecka nie bada się kobiety nie badają tu szyki itd. Wiec tak naprawdę nawet nie wiem ile mniej więcej mała waży itp. Po prostu mam czekać . W razie czego 12 dni po terminie będę miała wywoływany poródMiałam tak ostatnio przez kilka dni, naprawdę źle się czułam i każdego dnia myślałam,że to już a ostatnie dwie noce i dni jak ręką odjął... Aż mnie to zastanawia. Czy tak może być i wszystko w porządku. Bolały plecy, zebra, brzuch okresowo calutki czas, noce nieprzespane a tu bam i cisza. Ja mam jeszcze do terminu 14 dni no ale szyjki już prawie nie było na ostatniej wizycie. Zobaczymy
Agnieszka 30
Ja miałam przez jakiś czas takie bóle później parę dni przerwy a od wczoraj wróciło w nocy też się męczyłam. Jak na ktg było widać skurcze to chyba coś się zaczyna dziać. Dzisiaj miałam ostatnia wizytę u lekarza jak nie urodzę w ciągu tyg to mam przyjść 1.10 na ktg także zobaczymy pozostało czekaćMiałam tak ostatnio przez kilka dni, naprawdę źle się czułam i każdego dnia myślałam,że to już a ostatnie dwie noce i dni jak ręką odjął... Aż mnie to zastanawia. Czy tak może być i wszystko w porządku. Bolały plecy, zebra, brzuch okresowo calutki czas, noce nieprzespane a tu bam i cisza. Ja mam jeszcze do terminu 14 dni no ale szyjki już prawie nie było na ostatniej wizycie. Zobaczymy
reklama
Joanna4433
Zaciekawiona BB
A jak ruchy waszych maluszków? Czytałam że pod koniec ciąży jest ich mniej a moja nadal szaleje w brzuszku. Jesteśmy teraz 37+4 a na przyszły tydzień mam już termin cesarki.