reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Dziewczyny A temat ZGAGA jak sobie w tym radzicie bo na mnie migdały już chyba przestały działać.
Oj ja mam bardzo często, niemal codziennie. A przed ciążą nie wiedziałam co to zgaga. Na początku pomagały migdały lub kilka łyków mleka. Teraz pije takie mleczko z apteki i moment pomaga.

Załączniki

• Screenshot_2020-09-24-07-02-51-804_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2020-09-24-07-02-51-804_com.android.chrome.jpg
    247,5 KB · Wyświetleń: 86
Hej dziewczyny 😊 miałam dzisiaj wizytę a więc tak na ktg skurcze były widoczne ale szyjka jeszcze zamknięta. Ale chyba w każdej chwili może coś się zmienić maluszek ma jeszcze 8 dni mam nadzieję że w ciągu tych 8 dniach wyjdzie 😊😊😊 a waży 3400 😁

Hej dziewczyny 😊 miałam dzisiaj wizytę a więc tak na ktg skurcze były widoczne ale szyjka jeszcze zamknięta. Ale chyba w każdej chwili może coś się zmienić maluszek ma jeszcze 8 dni mam nadzieję że w ciągu tych 8 dniach wyjdzie 😊😊😊 a waży 3400 😁
Super ! Moja ma jeszcze 10 dni i codziennie myśle ze to już :p bóle jak przy miesiączce i ostatnio zaczynam odczuwać kręgosłup .

Super ! Moja ma jeszcze 10 dni i codziennie myśle ze to już :p bóle jak przy miesiączce i ostatnio zaczynam odczuwać kręgosłup .
Miałam tak ostatnio przez kilka dni, naprawdę źle się czułam i każdego dnia myślałam,że to już a ostatnie dwie noce i dni jak ręką odjął... Aż mnie to zastanawia. Czy tak może być i wszystko w porządku. Bolały plecy, zebra, brzuch okresowo calutki czas, noce nieprzespane a tu bam i cisza. Ja mam jeszcze do terminu 14 dni no ale szyjki już prawie nie było na ostatniej wizycie. Zobaczymy

Miałam tak ostatnio przez kilka dni, naprawdę źle się czułam i każdego dnia myślałam,że to już a ostatnie dwie noce i dni jak ręką odjął... Aż mnie to zastanawia. Czy tak może być i wszystko w porządku. Bolały plecy, zebra, brzuch okresowo calutki czas, noce nieprzespane a tu bam i cisza. Ja mam jeszcze do terminu 14 dni no ale szyjki już prawie nie było na ostatniej wizycie. Zobaczymy
Ja mieszkam w Anglii a tu oprócz ciśnienia, rozmiaru brzucha i tętna dziecka nie bada się kobiety :p nie badają tu szyki itd. Wiec tak naprawdę nawet nie wiem ile mniej więcej mała waży itp. Po prostu mam czekać . W razie czego 12 dni po terminie będę miała wywoływany poród

Ja miałam przez jakiś czas takie bóle później parę dni przerwy a od wczoraj wróciło w nocy też się męczyłam. Jak na ktg było widać skurcze to chyba coś się zaczyna dziać. Dzisiaj miałam ostatnia wizytę u lekarza jak nie urodzę w ciągu tyg to mam przyjść 1.10 na ktg także zobaczymy pozostało czekać 😁😁

reklama
A jak ruchy waszych maluszków? Czytałam że pod koniec ciąży jest ich mniej a moja nadal szaleje w brzuszku. Jesteśmy teraz 37+4 a na przyszły tydzień mam już termin cesarki.

Do góry