Ze mna możesz tu popisac ja też październikowka a nie wpisalam sie do zamkniętego wątku także jakby co to wall jak w dym
Ahahah - dzięki! Będę pamiętać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ze mna możesz tu popisac ja też październikowka a nie wpisalam sie do zamkniętego wątku także jakby co to wall jak w dym
Witam, i który to masz tydzień ? Pierwsza ciąża?Cześć dosyć późno postanowiłam się odezwać, ale też jestem przyszłą październikową mamą Termin na 17.10
20 tydzień. I ciąża pierwsza, więc jestem wszystkim lekko przerażona...Witam, i który to masz tydzień ? Pierwsza ciąża?
Nie potrzebnie20 tydzień. I ciąża pierwsza, więc jestem wszystkim lekko przerażona...
A czujesz już ruchy? Ja też z pierwsza ciąża byłam przerażona bo nie wiedzialam co i jak teraz jestem w drugiej ale po tylu latach czuje się jak bym była w ciąży pierwszy raz20 tydzień. I ciąża pierwsza, więc jestem wszystkim lekko przerażona...
Witaj a płeć juz znasz?20 tydzień. I ciąża pierwsza, więc jestem wszystkim lekko przerażona...
A u Ciebie jaka będzie różnica wieku między dzieciaczkami?Nie potrzebnie
A czujesz już ruchy? Ja też z pierwsza ciąża byłam przerażona bo nie wiedzialam co i jak teraz jestem w drugiej ale po tylu latach czuje się jak bym była w ciąży pierwszy raz
20 tydzień. I ciąża pierwsza, więc jestem wszystkim lekko przerażona...
10 lat różnicy będzie jak narazie mój syn cieszy się że będzie miał brata już wcześniej chciał mieć rodzeństwo ale zobaczymy jak to będzieA u Ciebie jaka będzie różnica wieku między dzieciaczkami?