reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

Ahh czyli forum jest totalnie prywatne. Już tam nie ma dostępu nawet jeśli rodzi w październiku. Ciekawe. Tzn. tak z punktu widzenia samego forum, że jasne chronienie prywatności jest na plus na minus nie dopisywanie ludzi, którzy prywatność też chcieli by mieć chronioną i też rozmawiać o różnych rzeczach związanych ze swoimi problemami. No nic. Nie jestem administratorem, ale wydaje mi się, że mija się to z celem ;) No i fajnie jakby moderatorzy - odpowiadali na wiadomości (to tak gdyby, któryś czytał ;))
To nie tak działa,
Wątek prywatny został utworzony z dziewczynami z samego początku co tu pisały już w lutym czy tam pod koniec.
To wcale nie znaczy że nie możecie pisać tu i zrobić sobie wątku zamkniętego doszło sporo nowych dziewczyn nic nie stoi na przeszkodzie żebyście poczeklay jeszcze trochę aż się znowu zbierze większa grupa, zwarta. Wtedy zamknięcie wątek a jeśli nie chcecie wątku prywatnego to ten będzie istnieć zawsze ale z tego co widzę jak tylko na każdym miesiącu zbiera się zwarta grupa to raczej dziewczyny zamykają wątki , potem pojawiają się kolejne na otwartym i potem też one zamykają grupę

reklama
Jako moderator Ci odpisze bo ja w sumie zadnych wiadomosci od Was nie dostalam. Sprawa wyglada nastepujaco: milo nam ze chcecie dołączyc, jednakze na poczatku dolaczylysmy to grono ktore bylo od poczatku (wątek z tego co dobrze pamietam został utworzony w marcu) i ponad polowa osob sie nie odzywa, a chcac miec jednak wieksza swbode we wstawianiu fotek itp no niestety ale polowa to obserwatorzy. Dołączylysmy kilka osob ktore pisaly do nas i ani razu nie odezwaly sie na watku prywatnym. To jest spory problem pozniej przy kilkunastu tysiacach postow przesiewac "cichych obserwatorow" a pozniej prosic admina o odlaczenie takich osob zarowno dla nas i dla Admina. Probujemy ogarnac ten bałagan ktory i tak juz sie stworzył....
Wątek otwarty pozostał otwarty. Poki nie ogarnie sie tego bałaganu co powstał w zwiazku z cichymi obserwatorami ciezko mi powiedziec cokolwiek wiecej.

No i super, dziękuję o taką odpowiedź mi chodziło, faktycznie do Ciebie nie pisałam. Pisałam do innej dziewczyny, która pisała o tym, że dołącza osoby do wątków prywatnych i miała przypisany status moderatora. Gdyby jeszcze w wątku poszło info, że lista jest zamknięta - byłoby miło. Wiesz rozumiem, że ten wątek jest otwarty i w ogóle ale mam takie same opory jak pewnie wszystkie te osoby, które na wątku prywatnym się znalazły. Generalnie - nie ma co kruszyć kopii.
Niemniej jednak dzięki, że odpisałaś!

Nie ma za co :) i bardzo prosimy tez o zrozumienie , bo jak na 75 osob odzywa sie cos kolo 30 moze ciut wiecej to baaardzo słaba statystyka ;)
No i super, dziękuję o taką odpowiedź mi chodziło, faktycznie do Ciebie nie pisałam. Pisałam do innej dziewczyny, która pisała o tym, że dołącza osoby do wątków prywatnych i miała przypisany status moderatora. Gdyby jeszcze w wątku poszło info, że lista jest zamknięta - byłoby miło. Wiesz rozumiem, że ten wątek jest otwarty i w ogóle ale mam takie same opory jak pewnie wszystkie te osoby, które na wątku prywatnym się znalazły. Generalnie - nie ma co kruszyć kopii.

Ze mna możesz tu popisac:D ja też październikowka a nie wpisalam sie do zamkniętego wątku :D także jakby co to wall jak w dym

reklama
Do góry