reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Tak pierwsza ciaza. Przez caly czas czulam sie dobrze tylko teraz prawie codziennie pobolewa mnie glowa.. 😟
Oj współczuje... ból glowy potrafi być uciążliwy tym bardziej jak teraz nie możemy za bardzo leków🙄 ale super że poza tym nic Ci nie dolegało🙂

Hey dziewczyny czy jest tu jakiś moderator, który dołącza ludzi do wątku prywatnego? Pisałam do jednej z Moderatorek ale niestety nie dostałam żadnego info zwrotnego od miesiąca. Czy któraś z Was coś wie? Pozdrawiam Was! :)

Hey dziewczyny czy jest tu jakiś moderator, który dołącza ludzi do wątku prywatnego? Pisałam do jednej z Moderatorek ale niestety nie dostałam żadnego info zwrotnego od miesiąca. Czy któraś z Was coś wie? Pozdrawiam Was! :)
Hej🙂 ja pytalam na tym forum czy można jeszcze dołączyć do prywarnego ale też nikt nie odpowiedział.

Wątek jest prywatny. Pisaliśmy tutaj,ale później stwierdziliśmy że piszemy o różnych sprawach nawet prywatnych i zdecydowałysmy że lepsza opcja będzie wątek zamknięty, gdzie posty mogą czytać tylko osoby które są do niego zapisane przez administratora [emoji4]
Hmm. a co to znaczy zamknęły, nabór do niego? Czy po prostu został dezaktywowany?

Wątek jest prywatny. Pisaliśmy tutaj,ale później stwierdziliśmy że piszemy o różnych sprawach nawet prywatnych i zdecydowałysmy że lepsza opcja będzie wątek zamknięty, gdzie posty mogą czytać tylko osoby które są do niego zapisane przez administratora [emoji4]
Ahh czyli forum jest totalnie prywatne. Już tam nie ma dostępu nawet jeśli rodzi w październiku. Ciekawe. Tzn. tak z punktu widzenia samego forum, że jasne chronienie prywatności jest na plus na minus nie dopisywanie ludzi, którzy prywatność też chcieli by mieć chronioną i też rozmawiać o różnych rzeczach związanych ze swoimi problemami. No nic. Nie jestem administratorem, ale wydaje mi się, że mija się to z celem ;) No i fajnie jakby moderatorzy - odpowiadali na wiadomości (to tak gdyby, któryś czytał ;))

Na tym wątku można pisać sobie również o swoich problemach, dlatego ten jest otwarty. Czekalysmy dość długo na dziewczyny zanim utworzony został wątek zamkniety.
Ahh czyli forum jest totalnie prywatne. Już tam nie ma dostępu nawet jeśli rodzi w październiku. Ciekawe. Tzn. tak z punktu widzenia samego forum, że jasne chronienie prywatności jest na plus na minus nie dopisywanie ludzi, którzy prywatność też chcieli by mieć chronioną i też rozmawiać o różnych rzeczach związanych ze swoimi problemami. No nic. Nie jestem administratorem, ale wydaje mi się, że mija się to z celem ;) No i fajnie jakby moderatorzy - odpowiadali na wiadomości (to tak gdyby, któryś czytał ;))

reklama
Jako moderator Ci odpisze bo ja w sumie zadnych wiadomosci od Was nie dostalam. Sprawa wyglada nastepujaco: milo nam ze chcecie dołączyc, jednakze na poczatku dolaczylysmy to grono ktore bylo od poczatku (wątek z tego co dobrze pamietam został utworzony w marcu) i ponad polowa osob sie nie odzywa, a chcac miec jednak wieksza swbode we wstawianiu fotek itp no niestety ale polowa to obserwatorzy. Dołączylysmy kilka osob ktore pisaly do nas i ani razu nie odezwaly sie na watku prywatnym. To jest spory problem pozniej przy kilkunastu tysiacach postow przesiewac "cichych obserwatorow" a pozniej prosic admina o odlaczenie takich osob zarowno dla nas i dla Admina. Probujemy ogarnac ten bałagan ktory i tak juz sie stworzył....
Wątek otwarty pozostał otwarty. Poki nie ogarnie sie tego bałaganu co powstał w zwiazku z cichymi obserwatorami ciezko mi powiedziec cokolwiek wiecej.

Ostatnia edycja:
Do góry