reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Kochane powiedzcie mi, jakie suplementy bierzecie w 2 trymestrze? 🙂Ja biorę Prenatal Duo i zauważyłam, że miewam czasami zatwardzenia lekkie, a kolor 💩 jest ciemny jakby delikatnie zielonkawy (przepraszam za dosadne wyjaśnienie 😂) wyczytałam, że może to być spowodowane obecnością żelaza 🤔w prenatal uno w 1 trymestrze nie było w składzie żelaza. Co myślicie, może któraś miała lub ma podobnie. Piszcie🙂

Mam ochote wyrzucić moje dziecko przez okno !
Uczymy ja spać w łóżeczku i jak dziś darła ryja od 12.00 do 03.00 w nocy to chyba się poddaje
Moj tez nigdy nie chciał spać sam w łóżeczku. Zmuszanie go, zachęcanie i tak zawsze kończyło się jego rykiem i nie przynosiły żadnego efektu. Dopiero kiedy skończył 3 lata dostał swój pokój, swoje łóżko "dorosłe" na którym ja moge spokojnie położyć sie z nim. Leże z nim dopoki nie zaśnie a potem idę już do siebie, a on już dalej sam ładnie śpi. Czasem zdarza sie że w nocy czy nad ranem do nas przychodzi, jak jest chory albo pełnia księżyca 😂

Ja mam dziś 13+1. Wczoraj jeszcze rano wymiotowałam. Ale czuję się ogólnie coraz lepiej więc widzę światełko w tunelu [emoji23]
Swoją drogą to już 14 tydzień a ja dalej ledwo żyje. Moja gin mówiła 14-15 tydz. Ale na koniec dodała że czasem nie przechodzi wcale.
A i nie wiem kto nazwał to porannymi mdlosciami jak trwają cały dzień???
EDIT jednak 13 tydzień dopiero [emoji14]

Swoją drogą to już 14 tydzień a ja dalej ledwo żyje. Moja gin mówiła 14-15 tydz. Ale na koniec dodała że czasem nie przechodzi wcale.
A i nie wiem kto nazwał to porannymi mdlosciami jak trwają cały dzień???
EDIT jednak 13 tydzień dopiero 😛
Spoko mnie mecza od południa do wieczora, ale da sie to wszystko przezyc, tylko jestem bardzo nie w formie, sil na wszystko brak

Mi to bez różnicy bo my się nie trawimy heheh to już taki typ kobiety która wszystkich nastawia przeciwko jeżeli jej coś nie pasuje.. wiem że źle że sobie dałam wejść na głowę ale zaczynam już to zmieniac... Wiesz przyszłam mieszkać do nich bo mąż ma wielkie gospodarstwo niby było wszystko ok więc starałam się być miła i się dostosować ale niestety nie możemy się dogadać hahah najchętniej jedna drugą by koronawirusem zaraziła hehehe... Dlatego postanowiłam już z rok temu że przestanę być miła i uczynna heheh no i jest ogień 😉 ale cóż zrobić wieczna nie będzie🤣🤣🤣
Wiec tym bardziej jasno i klarownie powiedz jej, ze sobie nie zyczysz odwiedzin. Zreszta im szybciej tym lepiej, bo później skoro mieszkacie razem bedzie Ci sie wpitalac we wszystko co zwiazane z dzieckiem...

reklama
Po porodzie Maz byl caly czas ze mna, przyjeżdżał i siedzial i sie nudzil. Córka spala, jadla, spala, jadla. Teraz bede sama, bo tata zostanie zw Starszą, do szpitala mamy 70km wiec tez nie bedzie jezdzil w ta i z powrotem. Najlepsze zaczelo sie jak wrocilam do domu-baby blues 😂😂😂 Siedzialam z Mężem, rozmawialam z nim i nagle w płacz, a za chwile śmiech, bo smialam sie z tego ze placze bez powodu i tak kilka dni - placz lapal mnie ok 16:00 😁

Do góry