reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

Pobolewa Was jeszcze brzuch od czasu do czasu? Mnie od 2 dni właśnie kilka razy w ciągu dnia boli brzuch. Po bokach w okolicy jajnikow oraz w dole trochę jakby okresowo 😔
Mnie czasami kłuje w sumie bardziej albo np jak cały dzień coś robię to czuję takie dziwne uczucie hm napinania czy coś trudno okreslic.
Nie martw się kiedy masz wizytę?

reklama
w sumie ja tez uzywalam 8-9 miesięcy bo w 8 zaczął siadać ale ze spacerowki mi się jeszcze zsówał wiec wolałam gondole ;) tak czy inaczej spacerówka na lato wyjdzie..
Ja gondoli używałam prawie 8 miesięcy bo nie siedziała jeszcze. Ale moja też drobna byla więc się miescila bez problemu :) to krócej korzystałam z dużej spacerówki bo zmieniłam na leciutką jak zaczęła chodzić

Ja mam to samo czuje jak jest napięty nie zawsze ale np. dzisiaj tak mam
Ja się staram wtedy poleżeć i włączam jakiś fajny film i przechodzi czasami to się sama zastanawiam czy faktycznie mnie pobolewa czy strach jakoś powoduje te dolegliwości😉 bardzo mi się podobała pierwsza ciąża miałam 19 lat nic nie wiedziałam i martwiłam się bardziej o reakcje rodziców niż o to że coś się może stać heh 😂 a teraz choć planowane to codziennie się o nie boje 🤔 ale trzeba być dobrej myśli 😉

No ja mialam 17 :) i to prawda ze jedyny stres to co rodzice powiedza :) a reszta wszystko ksiazkowo wiec stresu nie bylo :)
Ja się staram wtedy poleżeć i włączam jakiś fajny film i przechodzi czasami to się sama zastanawiam czy faktycznie mnie pobolewa czy strach jakoś powoduje te dolegliwości[emoji6] bardzo mi się podobała pierwsza ciąża miałam 19 lat nic nie wiedziałam i martwiłam się bardziej o reakcje rodziców niż o to że coś się może stać heh [emoji23] a teraz choć planowane to codziennie się o nie boje [emoji848] ale trzeba być dobrej myśli [emoji6]

reklama
Ja się staram wtedy poleżeć i włączam jakiś fajny film i przechodzi czasami to się sama zastanawiam czy faktycznie mnie pobolewa czy strach jakoś powoduje te dolegliwości😉 bardzo mi się podobała pierwsza ciąża miałam 19 lat nic nie wiedziałam i martwiłam się bardziej o reakcje rodziców niż o to że coś się może stać heh 😂 a teraz choć planowane to codziennie się o nie boje 🤔 ale trzeba być dobrej myśli 😉
Dokładnie ja w pierwszej ciąży to samo nic się nie martwiłam żadnych plamien ciąża szła dobrze a teraz niby ostatnio byłam wszystko dobrze a ty teraz się zaczęło plamienia upławy dziwne i człowiek już wariuje codziennie rano wstaje i myślę czy jest wszystko dobrze...nie wiem chyba to wszystko robi psychika człowiek sobie wymyślą nie stworzone rzeczy a i tak wszystko jest dobrze.

Do góry