Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Masz inhalator w domu? Może inhalacje, by Ci trochę pomogły.Czy któraś z Was się orientuję zy mogę posmarować się Vickiem na katar? BO coraz gorzej mi się oddycha...
A generalnie ja mam jeden wniosek, żyjmy i dajmy żyć innym, a na pewno będzie nam wszystkim łatwiej
Sprawdź może na ulotce, chociaż pewnie będzie to co zawsze czyli skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą przed użyciem w ciąży Ale z tego co wiem to ziołowe produkty możemy spokojnie używać, ale nie jestem pewna co konkretnie z Vicksem. Ja np. na kroplach Sinulan mam napisane, że bezpieczne w ciąży, to nie miałam wątpliwości.Czy któraś z Was się orientuję zy mogę posmarować się Vickiem na katar? BO coraz gorzej mi się oddycha...
To fakt. Niekonwencjonalne rozwiązania bywają czasami lepsze.Wysłała mi artykuł Andrew. W. Saul o tych badaniach, w necie można znaleźć.
Co do Zięby nie stosowałam i nie znam jego metod, ale nauczyłam się w życiu nie krytykować czegoś czego sama na sobie nie przetestowałam Bo studiując zetknęłam się z wieloma przypadkami wyleczeń chorób w sposób, który na chwilę obecną jest nie udowodniony naukowo.
Dziękuję Tasza za odpowiedź .Podobno najlepiej jest brać obie formy mi.o wszystko, ponieważ zwykły kwas wspomaga wchłanianie folianu. Tylko nie znam proporcji. W suplach mam tylko metyle, liczę na to że zwykły pójdzie z pożywienia.
Możesz. Vick albo amol.Czy któraś z Was się orientuję zy mogę posmarować się Vickiem na katar? BO coraz gorzej mi się oddycha...
Chyba jednak nie miałaś depresji albo sobie z nią nie poradziłaś do tej pory skoro tak piszesz.Miałam depresje poporodowa. Mimo to tego nie zrozumiem. Nic nie poradze. Dla jednych nie do pojecia jest cc na zasanie a dla mnie to.