reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

Czy wszelkie bóle brzucha są normalne ? Niby tak , ale już sama nie wiem. Dziś kłucie przy pępku, a ogólnie dość często mam ból w okolicach jajników. Czasem bardziej narastają, czasem jest ich mniej
Ja mam często, czasem mocniejsze w okolicach maicy, czasem krzyżu a teraz chyba jelit. W okolicach jajników też. Dopóki nie sa na tyle silne, że trzeba brać lek przeciwbolowy to podobno sa ok.

reklama
Ja mam często, czasem mocniejsze w okolicach maicy, czasem krzyżu a teraz chyba jelit. W okolicach jajników też. Dopóki nie sa na tyle silne, że trzeba brać lek przeciwbolowy to podobno sa ok.
Ok...ja oczywiście się przejmuję,ale pierwsza ciąża więc wiadomo 😉 Dziękuję za odpowiedź

Niegazowanej, niesłodzonej mineralnej możesz chlapnąć :) tylko nie pół litra na raz, bo Ci się uleje [emoji1785]
Ja robie wszystkie podstawowe. Zadnych dodatkowych testow itp. No chyba ze zajdzie taka koniecznosc tfu tfu to wtedy bede sie martwic. Poki co moim najwiekszym zmartwieniem sa poniedzialkowe wyniki krwi. Nie wiem czy uda mi sie wstac bez wyżłopania minimum pol litra wody....

U mnie też pierwsza ciąża i mocno się wsłuchuje w siebie, a jeszcze miałam plamienia 2 tyg temu, więc już w ogóle wariatkowo ;)
Ojej ,to się nie dziwię, że się wysłuchujesz 🤨 ...czasem sobie myślę ,że lepiej wyluzować bo się człowiek tym systemem zajedzie , ale akurat w moim przypadku nie jest to łatwe , tzn. nie myśleć za dużo co i jak 🙈

Czy wszelkie bóle brzucha są normalne ? Niby tak , ale już sama nie wiem. Dziś kłucie przy pępku, a ogólnie dość często mam ból w okolicach jajników. Czasem bardziej narastają, czasem jest ich mniej
Ja mam takie bóle brzucha, że się nie da... Ostatnio klucie, że chodzić nie mogłam, dzisiaj lewy jajnik tak mega mocno, a na co dzień wieczorami cały brzuch mi się spina

reklama
Do góry