reklama
Folami83
Fanka BB :)
Tak ,ja , mam dość często jakieś bóle ,ciągnięcie itd.ale ponadto na razie nic innego się nie dzieje , zobaczę na wtorkowym USG jak się sprawy mają Z początku jajniki mnie w ogóle bardzo bolały , teraz trochę zależało. Tak więc nie martw sięDziewczyny czy któraś z was przechodziła w 7 tygodniu ciąży delikatne bóle w prawym dole brzucha takie jakby menstruacyjne ? Ja dziś tak mam trochę się martwię .
Mała Rybka
Hej ja co miesiąc w okresie miesiączki to mam
Dziewczyny czy któraś z was przechodziła w 7 tygodniu ciąży delikatne bóle w prawym dole brzucha takie jakby menstruacyjne ? Ja dziś tak mam trochę się martwię .
DittavonTeese
Tuniadd,
moją największą bolączką są omdlenia.
Raz lepiej, raz gorzej, ale ogólnie źle.
I bardzo mnie to frustruje.
Byłam przekonana, że w badaniach krwi wyjdzie anemia a tu zonk..Wszystko w granicach normy.
Czasem nie mogę nawet odkurzyć, bo za chwilę mroczki przed oczyma i muszę przerwać i odczekać.
To samo z wyprowadzaniem psa.
Zwykle o poranku robiłam to ja a teraz nie ma opcji.
Ile to potrwa? [emoji849] Chcę móc normalnie funkcjonować.
Byłam przekonana, że w badaniach krwi wyjdzie anemia a tu zonk..Wszystko w granicach normy.
Czasem nie mogę nawet odkurzyć, bo za chwilę mroczki przed oczyma i muszę przerwać i odczekać.
O matko to ja na razie raz nie zazdroszczę..Tuniadd,
Dareczka86
Cześć wszystkim moją największą bolączką poza spaniem jest ból w krzyżu. Po myciu podłóg albo za długim siedzeniu lub staniu. Tak źle a tak nie dobrze. W nocy też coraz trudniej wygodnie się ułożyć...
MamusiaKsawusiaKacprusia
To mnie boli kość ogonowa. Jakby mnie ktoś kopnał w tyłek porządnie. Ale jeszcze nie obczaiłam kiedy mi sie to włącza i z jakiego powodu..Cześć wszystkim moją największą bolączką poza spaniem jest ból w krzyżu.
Tasza
Tabletki wiele załatwiają, tylko to mści się po kilkudziesięciu latach niestety.Mi przy niedoczynności tarczycy zamiast leków zaproponowano najpierw dietę. Miałam 12 lat. Wytrzymałam miesiąc, później tak płakałam, ze mama wzięła mnie do innego endokrynologa i tam dał mi leki. Naprawdę, wolę brać jedna tabletkę rano i nie mieć zadnych wyrzeczeń.
reklama
Tasza
I o tym myślę właśnie [emoji3] jeśli tarczyca ma się osłabiać to i tak tak będzie ale można to spowolnić i nie faszerować się od razu gigadawkami hormonów. Odstawienie laktozy i glutenu to podstawa.[emoji3]Ale w wielu przypadkach dieta naprawdę może pomóc, tylko trzeba być restrykcyjnym [emoji38]
Ja mam IO i PCOS. Starania o syna prawie 3 lata, 2.5 roku na mecie, nic nie dawało, prawie wcale owu... Postanowiłam przejść na dietę dostosowaną pod te choroby, lipa pod względem glutenu itd. Ale po 2mscach na diecie owu wróciła, mnóstwo śluzu itd., krostki z nóg zeszły... Po 3.5mscach na diecie zobaczyłam 2 kreski [emoji6]