Za ile dostaniesz wyniki IgM ?Ja też tak myślałam... Mam pecha... Może ciąża nie jest mi pisana...
Oby to było dawne zakażenie , trzymam mocno kciuki!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Za ile dostaniesz wyniki IgM ?Ja też tak myślałam... Mam pecha... Może ciąża nie jest mi pisana...
I prawidłowo.daj znać co ona na to.
Powiedzieli wlasnie, ze nie wczesniej niz o 20:30, ale tak czy siak wczorajszy IgM byl dodatni... Dzwonilam do swojego gine i prosil o wyslanie mu wynikow mmsem i ma oddzwonic powiedziec co dalej. Wyslalam to co mam i czekam... Ledwo juz zyje z tego stresu...Za ile dostaniesz wyniki IgM ?
Oby to było dawne zakażenie , trzymam mocno kciuki!!!
Jeden dzieńJa pierdziele a ja mam dwa koty jutro ide na te wszystkie badania długo sie czeka na wyniki są jakies skomplikowane, że czeka sie dluzej niż zwykłej krwi czy sa w tym samym dniu ?
Dyrektorka już wie [emoji3526] poparła home office. Jeśli tylko poczuje potrzebę. Ze swojej strony powiedziałam jeszcze tylko że chce projekt mieć skończony i wtedy znikam. Ale mają mnie nie obarczać niczym nowym [emoji6] w gruncie rzeczy się cieszyła i gratulowała. Powiedziałam że to bd wcześnie i na razie info poufne. W tzw 'międzyczasie' mam przekazywać obowiązki. W sumie nie bardzo tylko wiem komu [emoji58] bo aktualnie tylko jedna juniorka mi robiła wsparcie. No nic dam się dyrektorce z tym przespać może coś wymyśli [emoji3526]
Powiedzieli wlasnie, ze nie wczesniej niz o 20:30, ale tak czy siak wczorajszy IgM byl dodatni... Dzwonilam do swojego gine i prosil o wyslanie mu wynikow mmsem i ma oddzwonic powiedziec co dalej. Wyslalam to co mam i czekam... Ledwo juz zyje z tego stresu...
Jutro idę na taką dodatkową wizytę żeby nie zwariować.Mam też ten sam etap ci wy byłam w środę 5+4 na USG na NFZ i dowiedzialam się tylko że pęcherzyk jest w macicy ani wymiarów ani czy cos w środku widać nic nawet nie sprawdził. Jutro idę na wizytę i USG prywatnie i będzie 6+4 a też już mam stres straszny :/ a Ty kiedy masz wizytę??