Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
Ja miałam jeszcze "od środka",że tak powiem.Czy w 13 tc usg genetyczne jest robione transwaginalnie, czy już przez brzuch?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam jeszcze "od środka",że tak powiem.Czy w 13 tc usg genetyczne jest robione transwaginalnie, czy już przez brzuch?
Jak ja bym tak chciała. A tu niestety codziennie walczę ze sobą rzeby wstać i iść do pracy bleJa nie mam żadnych dolegliwości, mdłości, wymiotów itp [emoji18]jestem teraz 8+3
Ja nawet siły żeby do pracy iść nie mam. A tak chętnie bym poszła.Jak ja bym tak chciała. A tu niestety codziennie walczę ze sobą rzeby wstać i iść do pracy ble
ja tak samo blee... nawet w nocy mi nie dobrze.. może po wizycie troche checi nabiorę..To ja cały dzień mam mdłości i osłabienie.
Zero energii , chęci i cały czas nie dobrze mi.
Raczej przez brzuszek, w sumie ja i wszystkie znajome tak miały Ale podobno to też zależy, bo jak ktoś ma więcej ciałka, to jeszcze transwaginalnie..Czy w 13 tc usg genetyczne jest robione transwaginalnie, czy już przez brzuch?
Raczej przez brzuszek, w sumie ja i wszystkie znajome tak miały [emoji16] Ale podobno to też zależy, bo jak ktoś ma więcej ciałka, to jeszcze transwaginalnie..